Bestel je wijn en steun onze club via onze sponsor Wijnhuis Verlinden

Beste speler, ouder, supporter,

De dagen worden korter en we mogen stilaan beginnen denken aan de eindejaarsfeesten. Voor vele mensen begint dan ook de zoektocht naar een geschikt cadeau of een passende wijn bij het feest-menu. Voor deze gelegenheid biedt Olympia vast en zeker een oplossing.

Bij onze sponsor Wijnhuis Verlinden vindt u een schitterende selectie wijnen. Iedereen vindt er vast en zeker zijn voorkeur. Wit, rood, rosé, parelend, … . We hebben het allemaal! U kan ook verschillende proefpakketten bestellen.

Het belangrijkste is dat u door deze wijnactie de club steunt om allerlei materiaal aan te kopen voor onze jeugdwerking. Wij hopen dus dat jullie massaal wijn bestellen, het komt onze club ten goede.

Deel onze actie met vrienden, buren, … of stuur deze mail eens door naar je collega’s. Als de bestelling voor een bedrijf is, kan Wijnhuis Verlinden voor een factuur zorgen.

Bestellen kan via de webshop http://www.wijnhuisverlinden.be en vergeet zeker niet op het bestelformulier bij opmerkingen “Steun IJshockey Olympia Heist” te vermelden.

Als vaste partner van Wijnhuis Verlinden loopt deze actie gans het jaar door. Heb je dus wijn nodig? Aarzel dan niet en koop via de webshop en steun rechtstreeks onze club.

De wijn wordt bij je thuis geleverd.

Alvast bedankt voor jullie steun.