Brussels Capitals 5 – 3 Heavy Hitters Div 4

Ondanks dat er maar 2 lijnen de verplaatsing gemaakt hadden, deden de Heavy Hitters enorm hun best. De wedstrijd ging dan ook gelijk op en er werden langs beide kanten mooie aanvallen opgezet. Heavy Hitters kon toch wel meer gewicht in de schaal leggen en kregen vele kansen. Het geluk was echter niet aan hun zijde waardoor deze vaak afgestopt werden. De thuisploeg kon zijn kansen echter wel benutten. Na twee periodes stond het 4-3 dankzij Veron Verheyen. In de laatste periode bleven de Heavy Hitters werken tot het uiterste, waarbij Sander Braes zelf een save uitvoerde met zijn hoofd. De eindstand werd 5-3, maar de Heavy Hitters konden het ijs met opgeheven hoofd verlaten. Nu is het tijd voor een korte winterstop, op 14 januari wordt er op het thuisijs de terugwedstrijd gespeeld.

Scroll naar boven