Toernooien U11-U13-U15

Traditioneel is het einde van het seizoen gekleurd met toernooien. Dit zijn vaak tweedaagse evenementen die plaatsvinden in binnen- en buitenland. Dit jaar namen er 2 jeugdploegen deel aan het Smoke Eaterstoernooi in Geleen (Nl), terwijl de allerjongsten de verplaatsing maakten naar het Franse Dunkerque. Zij kregen versterking van Red Roosters Charleroi, waar een mooie samenwerking ontstaan is om ook in de toekomst samen op toernooi te trekken. Onze U13 sloten het toernooi af op een verdiende 9de plek, na enkele zware wedstrijden konden zij in de finale Luik verslaan. Onze U15 weerden zich kranig en kon het toernooi afsluiten op een 10de plek.

De jongsten kwamen met Olympia Heist-Red Roosters Charleroi uit op een mooie 7de plek, waarbij mooi samenspel getoond werd over de taalgrenzen heen; maar ook waar mooie vriendschappen gesloten werden en onze spelers enorm gegroeid zijn.

Scroll naar boven