Olympia Heist 10 – 4 HYC Herentals U14

De U14 kwamen fris uitgeslapen op het ijs en vatten de wedstrijd meteen aan een hoog tempo. Tijdens de eerste periode vonden de Heistse jongens 5x het net, de eerste keer na bijna 3 minuten wedstrijd. Miron Grin (3x), Tanel Van Tendeloo en Warre Stroeckx waren de doelmakers van dienst in de eerste periode. De tweede periode kreeg Olympia een dipje, de tegenpartij profiteerde er dan ook van om na 1 minuut al te scoren. Miron Grin reageerde hier meteen op met 5-1 te scoren. Dit was een lichtpuntje, maar toch kreeg de Heistse ploeg het zwaar en kregen 3 tegendoelpunten. Net voor het einde van de 2de periode liet Stig De Meutter nog 2x de netten trillen. Hierdoor werd de kleedkamer opgezocht met 7-4 op het scorebord. De derde periode was er weer eentje met heel veel vechtlust en een mooi samenspel. Ook Andes Van Hoey deed meer dan haar deel en stopte vele schoten. De netten trilden nog 3x tijdens deze periode, dit door Miron Grin en Tanel Van Tendeloo (2x). Een verdiende overwinning voor deze thuisploeg die als een echt team op het ijs stond.