Liedekerke Lions 5 – 7 Heavy Hitters Div 4

Met 13 spelers en 2 goalies trok coach Stefan Casteels naar Liedekerke. De eerste periode gingen de kansen gelijk op. In de zesde minuut kwamen Heavy Hitters op achterstand en met een 1-0 achterstand werd er gerust. Slechts 35 seconden in de tweede periode hadden de Lions nodig om hun voorsprong te verdubbelen. Heavy Hitters deden hun best om de aansluiting te vinden, maar dit lukte pas halfweg de tweede periode dankzij Veron Verheyen. 16 seconden later maakte Robin Schelles de gelijkmaker. Dankzij Keano Smets kon er gerust worden met 2-3. Wannes Baetens maakte er vroeg in de derde periode 2-4 van, maar 3 minuten later stonden de cijfers alweer gelijk. Keano Smets zette met zijn tweede goal van de avond de 4-5 voorsprong op het scorebord, maar ook deze konden Heavy Hitters niet vasthouden. Met nog minder dan de 2 minuten op de klok zette Wannes Baetens de 7-6 op het scorebord. De uiteindelijke 5-7 werd vastgezet op 40 seconden van het einde.