Evenementen

Op 15 september starten we voor weer een jaar vol hockeyplezier, en we kijken er naar uit om dit samen met jou in te zetten. We nodigen u dan ook graag uit voor onze Back to the season BBQ, dat naar alle waarschijnlijkheid vanaf 16 september hervat met de trainingen. We hebben voor u 3 formules uitgewerkt, waarbij u zelf het vlees kan samenstellen. In elk formule is  groentebuffet, saus en stokbrood inbegrepen, alsook 1 drankjeton. Voor het vlees kan u kiezen uit kipfilet, hamburger, saté, kipsaté, ribbetjes, BBQworst of chipolata. Dit alles wordt voor u gebakken door de voorzitter van onze club, Hes Roelofs.

Voor de formule met 1 stuk vlees betaalt u 15 euro, voor 2 stukken vlees 19 euro en voor 3 stukken vlees 23 euro (saus, groenten, brood en 1 drankjeton inbegrepen). Dit alles gaat door in de voetbalkantine van Heist-Goor, Schaliehoevestraat 63 te Heist-op-den-Berg

Inschrijven kan via het formulier dat u vindt op inschrijvingsformulier back-to-season Olympia BBQ 202 . Dit formulier kan u ingevuld terugmailen naar ijshockey.heistopdenberg@telenet.be of terugbezorgen aan het secretariaat (Kasteelstraat 11 2220 Heist-op-den-Berg). De betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE78 7512 0903 9686 op naam van Ijshockey Heist vzw. In de mededeling vermeldt u uw naam en het aantal personen die komen. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van dit bedrag. Op 15 september ontvangt u dan uw envelop met bonnetjes en jetons op de BBQ.

Inschrijven kan tot en met 6 september 2024.

Scroll naar boven