Starten met ijshockey?

Heb je zin om kennis te maken met de snelste teamsport ter wereld? Heb je zin om samen met je vrienden ijshockey te komen spelen in teamverband? Heb je zin om over het ijs te vliegen en proberen te scoren, maar ook als één man de goal te verdedigen? Dan is ijshockey zeker iets voor jou!!!

Dan nodigen we jullie graag uit voor onze LTP lessen. Nadat je je hebt aangemeld via ijshockey.heistopdenberg@telenet.be of via het secretariaat op het nummer 0473/471626, wordt er samen gekeken wanneer je kan aansluiten om te proberen. De eerste keer is altijd op een woensdag tussen 17u en 18u, maar we verwachten je al om 16.30 op de ijsbaan. Op die manier hebben we tijd genoeg om het materiaal aan te passen. Na deze eerste training mag je nog 2x gratis proberen in volle uitrusting. Heb je daarna zin om te starten in onze club? Dan kan je inschrijven via een startpakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om ijshockey te spelen (zweetpak, harnas, elleboogstukken, jock, kniestukken, broek, kousen, nekband, helm, shirt, handschoenen, stick en zak), alsook het lidgeld voor het eerste seizoen. Schaatsen zitten niet in dit startpakket. Dit pakket kost dit seizoen 590 euro. Wanneer je je mannetje kan staan op het ijs, ben je meer dan welkom om ook mee op wedstrijd te gaan. Dit laatste is natuurlijk geen verplichting, maar kies je zelf voor.

Vanaf februari is er ook de mogelijkheid om per training in te schrijven. Dit kost 20 euro wanneer je geen materiaal hebt, 15 euro indien je zelf materiaal hebt.

Scroll naar boven