Eetdag 2019

Gezellig met vrienden en familie uit eten en tegelijkertijd onze club steunen? Dat kan! Kom naar onze jaarlijkse eetdag. Dankzij dit evenement krijgen wij extra geld in het laadje om onze club draaiende te houden. Dit jaar op een super gezellige locatie!

De eetdag zal dit jaar doorgaan in zaal De Feestberg (Jan Decordesstraat 17A, 2580 Beerzel).

Als voorgerecht heeft u de keuze uit: Kaaskroket / Garnaalkroket. Daarnaast kan u kiezen uit 3 verschillende hoofdgerechten: Stoofvlees, Vol-au-vent of Vispannetje dit geserveerd met frieten / kroketten / puree. Ook voor de kleinsten is er een aangepaste kindermenu voorzien – inclusief kinderijsje! Als dessert is er keuze uit een breed en superlekker taartenassortiment…

SPELENDE LEDEN ETEN GRATIS (supplement 5€ voor vispannetje), gelieve dit duidelijk aan te duiden op het voorziene bestelformulier. De bediening zal zoals steeds verzorgd worden door de spelers van het DIV1, zodat jullie de spelers onder de helm wat beter leren kennen.

Inschrijven kan t/m maandag 24 november 2019 door het ingevulde inschrijvingsformulier (hironder te downloaden) af te geven en te betalen aan uw ploegverantwoordelijke, het bestuur of bij DESONI sport. Gelieve cash te betalen bij inschrijving, waarvoor dank!

Scroll naar boven