Uitgelicht

Eetdag 2019

Gezellig met vrienden en familie uit eten en tegelijkertijd onze club steunen? Dat kan! Kom naar onze jaarlijkse eetdag. Dankzij dit evenement krijgen wij extra geld in het laadje om onze club draaiende te houden. Dit jaar op een super gezellige locatie!

De eetdag zal dit jaar doorgaan in zaal De Feestberg (Jan Decordesstraat 17A, 2580 Beerzel).

Als voorgerecht heeft u de keuze uit: Kaaskroket / Garnaalkroket. Daarnaast kan u kiezen uit 3 verschillende hoofdgerechten: Stoofvlees, Vol-au-vent of Vispannetje dit geserveerd met frieten / kroketten / puree. Ook voor de kleinsten is er een aangepaste kindermenu voorzien – inclusief kinderijsje! Als dessert is er keuze uit een breed en superlekker taartenassortiment…

SPELENDE LEDEN ETEN GRATIS (supplement 5€ voor vispannetje), gelieve dit duidelijk aan te duiden op het voorziene bestelformulier. De bediening zal zoals steeds verzorgd worden door de spelers van het DIV1, zodat jullie de spelers onder de helm wat beter leren kennen.

Inschrijven kan t/m maandag 24 november 2019 door het ingevulde inschrijvingsformulier (hironder te downloaden) af te geven en te betalen aan uw ploegverantwoordelijke, het bestuur of bij DESONI sport. Gelieve cash te betalen bij inschrijving, waarvoor dank!

Ziekenboeg 1ste team loopt vol.

ZIEKENBOEG 1STE TEAM LOOPT VOL

Nadat vorige week reeds Jentl Buelens(Ribben), Lode Roelofs(Nek) en Bjorn Nuyts(Lies) al gekwetst waren kwamen volgende spelers Wouter Maurien(enkel), Glenn Serneels(Ribben) en Alexander Verherstraeten(Werkongeval) de ziekteboeg nog versterken. Hopelijk snel herstel!!

Weekendanalyse 2

DIV1 FUTURE SHARKS MECHELEN – OLYMPIA 4-5 (1-0,2-3,1-2)

Met amper 11 spelers, zonder Don Geerts, Bjorn Nuyts, Tom Peeters en Jentl Buelens, moesten we het jonge en buitenlands getint Future Sharks bekampen. De wedstrijd was amper 10 min out of we hadden al een extra geblesseerde speler, doelman Wouter Maurien, bij op de lijst. De wedstrijd op zich was zeer gelijk opgaand. Op karakter en met de juiste mentaliteit konden we de hard bevochten maar zo belangrijke 3 punten mee naar Heist nemen.

Doelpunten : Hobie Fransen en Arne Van Espen 2x, Glenn Serneels 1x

DIV2 FLASHGUNS A – CHIEFS LEUVEN 3-3 (0-2,2-0,1-1)

Tegen het stugge en goed georganiseerde Chiefs Leuven wist men de vele grote kansen in de 2de periode niet te benutten. Vincent Van Loock wist met een geweldige solo de uitstekende Amerikaanse goalie van de Leuvenaars nog te verschalken zodat er toch nog 1 zuur puntje werd toegevoegd. De efficientie die er vorig week wel was ontbrak nu volledig.

Doelpunten : Kenneth Van Breedam 2x, Vincent Van Loock 1x

DIV3/4 HITMEN – HEAVY HITTERS 5-2 (0-0,4-1,1-1)

Oefenduel tussen onze teams uit Div3 en D4 die beide pas 23 oktober hun 1ste competitie wedstijd hebben. Het was pas halfweg wedstrijd dat Hitmen een 1ste keer kon scoren. Heavy Hitters waren even van slag en daarna kon Hitmen op korte tijd uitlopen tot 4-0. Conclusie van de wedstrijd was dat er bij Heavy Hitters een goeie spirit/inzet is en dat er bij Hitmen nog veel werk is om een goed resultaat te halen valt in Div3 want op deze manier komt het niet goed.

U16 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA HASKEY 20-1 (7-1,4-0,9-0)

Voor de 3de week op rij kreeg ons U16 team met Chiefs Leuven een serieuze tegenstander. Nochtans konden ze nog een snelle achterstand ongedaan maken maar daarna was het de wet van de sterkste die wederom moesten herkennen.

Doelpunt : Rens Verstraeten 1x

U14 OLYMPIA – HASKEY BULLDOGS 5-7 (1-3,3-1,1-3)

In een spannende wedstrijd waren het de bezoekers uit Hasselt/Luik die toch aan het langste eind trokken. Na 2 snelle doelpunten voor beide teams 1 waren het de bezoekers die toch na de 1ste periode met 1-3 gingen rusten. Een preek van Hes Roelofs tijdens de pauze gaf de spelers de goede spirit en na 2 periodes stond het 4-4. De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen maar 3 late doelpunten in de laatste 2 minuten van de bezoekers besliste anders over.

Doelpunten : Louis De Neef, Tanel Van Tendeloo, Miron Grin, Kobe Vertraeten en Zias Truyers 1x

WEEKENDANALYSE 1

DIV1 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA 2-5 (1-1,0-2,1-2)

Na de goede wedstrijd tegen HYC Toekomst trok ons 1ste Team naar het jeugdige Leuven om de competitie in divisie 1 te openen. Het was duidelijk dat we de 1ste periode niet wakker waren en dat we met 1-1 zeer goed wegkwamen na 20 minuten. Een zeer goede 2de periode en een controlerende 3de periode was voldoende om de winst mee naar Heist te nemen. De uitstekende prestatie van doelvrouw Jente Vanroy werd door de spelers niet vergeten en dit werd omgezet in een warm applaus.

Doelpunten : Arne Van Espen 2x, Ruben Serneels, Adam Cech en Kevin Glassee 1x

DIV2 FLASHGUNS B – FLASHGUNS A 4-6(0-2,2-3,2-1)

De vele toeschouwers kregen een fair en leuk duel tussen onze beide recreanten teams in divisie 2. Ondanks de vele kansen in de 1ste periode van Flashguns B was het toch Flashguns A dat na 30 minuten met 0-5 leidde. Efficientie heet dat dan. Flashguns B knokte zich stap voor stap terug in de wedstrijd maar moest zich toch qua score hun meerdere herkennen aan Flashguns A. Doelman Joris Claes( Flashguns A) was de meeste man van het ijs!!

Doelpunten B : Evan Cornish 2x, Cis Ceulemans en Dries Aerts 1x

Doelpunten A : Jonas Govaerts 2x, Jeffrey van den Eede, Jeffrey De Weyer, Robert Apostel en Gio De Ceuster 1x

U16 HYC HERENTALS ROOD – OLYMPIA HASKEY 15-0(3-0,4-0,8-0)

Na Mechelen Sharks White moest ons U16 Team op bezoek bij HYC Herentals Rood wat wederom een van de betere teams is uit de competitie. De 1ste en 2de periode hielden de boys nog vrij goed stand maar het was duidelijk dat ze zeer veel energie hadden verbruikt om de laatste periode nog met een goed gevoel te kunnen afsluiten. Als verrassing mogen ze volgende week naar Leuven Chiefs Zwart, het derde topteam in de reeks!!

U14 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA 15-6 (4-2,7-3,4-1)

Het is onze jeugd momenteel niet gegeven om hun eerste wedstrijd te starten tegen een haalbare tegenstander. Het Team van coach Cech moest net zoals vorig jaar beginnen tegen het sterke Chiefs Leuven. Tot minuut 20 kon ons U14 Team de schade nog beperken tot 5-3 maar dan ging het binnen de 10 minuten zeer snel naar 11-4 waardoor de wedstrijd in een definitieve fase was beland. Toch was iedereen na de wedstrijd toch tevreden over het geleverde spel.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo 5x, Zias Truyers 1x

Olympia -HYC Toekomstteam 7-3 (2-1,3-1,2-1)

Een zwaar gehandicapt Olympia ,zonder Kevin De Winter, Bjorn Nuyts , Hobie Fransen en Jonathan Rymenants , nam het op tegen een volledig en jong HYC. Vanaf het begin van de wedstijd was het duidelijk dat het 10 – koppig Olympia over veel meer ervaring beschikte dan de bezoekers . De vele toeschouwers zagen een zeer sterk Olympia in de eerste 40 minuten en met 5-2 moest HYC zeer tevreden zijn . In een meer gelijk opgaande 3de periode wisten we nog 2x te scoren en zo de eerste zege van seizoen aandikken . Doelpunten : Glen Serneels en Kevin Glassee 2x , Adam Cech , Arne Van Espen en Alexander Verherstraeten 1x ;

Olympia BBQ

Op zaterdag 4 september organiseert Olympia een BBQ vanaf 14 u en dit in de voetbalkantine van FC Heist Goor, Schaliehoevestraat 64 Heist Goor. Voor meer info ijshockey.heistopdenberg@outlock.com