Uitgelicht

Eetdag 2019

Gezellig met vrienden en familie uit eten en tegelijkertijd onze club steunen? Dat kan! Kom naar onze jaarlijkse eetdag. Dankzij dit evenement krijgen wij extra geld in het laadje om onze club draaiende te houden. Dit jaar op een super gezellige locatie!

De eetdag zal dit jaar doorgaan in zaal De Feestberg (Jan Decordesstraat 17A, 2580 Beerzel).

Als voorgerecht heeft u de keuze uit: Kaaskroket / Garnaalkroket. Daarnaast kan u kiezen uit 3 verschillende hoofdgerechten: Stoofvlees, Vol-au-vent of Vispannetje dit geserveerd met frieten / kroketten / puree. Ook voor de kleinsten is er een aangepaste kindermenu voorzien – inclusief kinderijsje! Als dessert is er keuze uit een breed en superlekker taartenassortiment…

SPELENDE LEDEN ETEN GRATIS (supplement 5€ voor vispannetje), gelieve dit duidelijk aan te duiden op het voorziene bestelformulier. De bediening zal zoals steeds verzorgd worden door de spelers van het DIV1, zodat jullie de spelers onder de helm wat beter leren kennen.

Inschrijven kan t/m maandag 24 november 2019 door het ingevulde inschrijvingsformulier (hironder te downloaden) af te geven en te betalen aan uw ploegverantwoordelijke, het bestuur of bij DESONI sport. Gelieve cash te betalen bij inschrijving, waarvoor dank!

Ziekenboeg 1ste team loopt vol.

ZIEKENBOEG 1STE TEAM LOOPT VOL

Nadat vorige week reeds Jentl Buelens(Ribben), Lode Roelofs(Nek) en Bjorn Nuyts(Lies) al gekwetst waren kwamen volgende spelers Wouter Maurien(enkel), Glenn Serneels(Ribben) en Alexander Verherstraeten(Werkongeval) de ziekteboeg nog versterken. Hopelijk snel herstel!!

Weekendanalyse 2

DIV1 FUTURE SHARKS MECHELEN – OLYMPIA 4-5 (1-0,2-3,1-2)

Met amper 11 spelers, zonder Don Geerts, Bjorn Nuyts, Tom Peeters en Jentl Buelens, moesten we het jonge en buitenlands getint Future Sharks bekampen. De wedstrijd was amper 10 min out of we hadden al een extra geblesseerde speler, doelman Wouter Maurien, bij op de lijst. De wedstrijd op zich was zeer gelijk opgaand. Op karakter en met de juiste mentaliteit konden we de hard bevochten maar zo belangrijke 3 punten mee naar Heist nemen.

Doelpunten : Hobie Fransen en Arne Van Espen 2x, Glenn Serneels 1x

DIV2 FLASHGUNS A – CHIEFS LEUVEN 3-3 (0-2,2-0,1-1)

Tegen het stugge en goed georganiseerde Chiefs Leuven wist men de vele grote kansen in de 2de periode niet te benutten. Vincent Van Loock wist met een geweldige solo de uitstekende Amerikaanse goalie van de Leuvenaars nog te verschalken zodat er toch nog 1 zuur puntje werd toegevoegd. De efficientie die er vorig week wel was ontbrak nu volledig.

Doelpunten : Kenneth Van Breedam 2x, Vincent Van Loock 1x

DIV3/4 HITMEN – HEAVY HITTERS 5-2 (0-0,4-1,1-1)

Oefenduel tussen onze teams uit Div3 en D4 die beide pas 23 oktober hun 1ste competitie wedstijd hebben. Het was pas halfweg wedstrijd dat Hitmen een 1ste keer kon scoren. Heavy Hitters waren even van slag en daarna kon Hitmen op korte tijd uitlopen tot 4-0. Conclusie van de wedstrijd was dat er bij Heavy Hitters een goeie spirit/inzet is en dat er bij Hitmen nog veel werk is om een goed resultaat te halen valt in Div3 want op deze manier komt het niet goed.

U16 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA HASKEY 20-1 (7-1,4-0,9-0)

Voor de 3de week op rij kreeg ons U16 team met Chiefs Leuven een serieuze tegenstander. Nochtans konden ze nog een snelle achterstand ongedaan maken maar daarna was het de wet van de sterkste die wederom moesten herkennen.

Doelpunt : Rens Verstraeten 1x

U14 OLYMPIA – HASKEY BULLDOGS 5-7 (1-3,3-1,1-3)

In een spannende wedstrijd waren het de bezoekers uit Hasselt/Luik die toch aan het langste eind trokken. Na 2 snelle doelpunten voor beide teams 1 waren het de bezoekers die toch na de 1ste periode met 1-3 gingen rusten. Een preek van Hes Roelofs tijdens de pauze gaf de spelers de goede spirit en na 2 periodes stond het 4-4. De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen maar 3 late doelpunten in de laatste 2 minuten van de bezoekers besliste anders over.

Doelpunten : Louis De Neef, Tanel Van Tendeloo, Miron Grin, Kobe Vertraeten en Zias Truyers 1x