De Weekend Analyse 11-13/10

DIV2 FLASHGUNS A – OLDSTARS HYC 8-3(5-1,1-2,2-0)
In een vrij evenwichtige wedstrijd werd de basis van de overwinning gelegd in de 1ste periode. HYC maakte het vernieuwde Flashguns A nog even moeilijk bij 5-3 maar het was nieuwkomer Jerome Vandevelde die met 2 treffers het team terug ademruimte gaf.
Doelpunten : Jeffrey De Weyer en Jerome Vandevelde 2x,Yves De Ryck,Maxime Dockx,Compagnie Yannick en Cornish Evan 1x

U12 OLYMPIA – COLDPLAY MECHELEN 2-16(1-5,1-7,0-4)
Een wedstrijd tussen David en Goliath. Het positieve was wel dat het team van Coach Hryn zich ondanks het grote verschil toch de ganse wedstrijd van hun beste kant lieten zien en niet met gebogen hoofd hun wedstrijd speelde.
Doelpunten : Tanel Van Tendeloo 2x

DIV3 FLASHGUNS B – PHANTOMS DEURNE 8-3(2-0,5-2,1-1)
Met momenten van mooi ijshockey won het team van topcoach Christophe Van Meensel, die aast op de award als coach van het jaar in Divisie 3, vrij gemakkelijk van Phantoms. In de 3de periode namen de spelers wat gas terug om zich te focussen op de verjaardagsdrink van Kapitein Nico Verschoren.
Doelpunten : Nico Verschoren 3x,Cis Ceulemans en Tom “Tokke” Uytterhoeven 2x,Erwin Sleeckx 1x

DIV4 COLDPLAY MECHELEN – HITMEN 1-9(0-4,1-5,0-0)
Vooral de eerste 2 periodes waren voor divisie 4 van een zeer goed niveau. Het was nieuwkomer Lennert Cerstiaens, zeer zenuwachtig voor zijn comeback, die het voorbeeld gaf door in de 1ste periode al 2x te scoren.
Doelpunten : Lennert Cerstiaens, Vincent Dekkers en Yenz Goyvaerts 2x, Tom Raymaeckers, Thibo Christiaens, Olivier Suerickx 1x

DIV1 PHANTOMS ANTWERP – OLYMPIA 2-12(1-3,1-6,0-3)
Het team van Coach Roelofs domineerde de ganse wedstrijd en won vrij makkelijk op de nieuwe tijdelijke ijsbaan van Phantoms. Het was Thomas Vekemans die met een hattrick aan de basis lag van deze overwinning.
Doelpunten : Thomas Vekemans 3x, Kenneth Van Breedam 2x, Don Geerts, Jeffrey Van den Eede, Benjamin Jacobs, Kevin Glassee, Jonathan Rymenants, Lorenzo Smets en Pieter Smet 1x

Scroll naar boven