De Weekend Analyse 1-3/11

DIV1 OLYMPIA – BULLDOGS LUIK 6-3(2-1,1-1,3-1)

Bulldogs,versterkt met enkele jonge spelers uit het BeNe League team van Luik, maakte het bij momenten ons 1ste Team vrij lastig. Het was Jentl Buelens, die maakte voor een talrijk opgekomen publiek zijn comeback, die alle aandacht naar zich toetrok door 2x te scoren.

Doelpunten : Jentl Buelens en Ruben Serneels 2x,Sean O’Neill en Thomas Vekemans 1x

DIV2 BULLDOGS LUIK – FLASHGUNS A 3-14(1-2,2-7,0-5)

Enkel in de 1ste periode kon de thuisploeg gelijke stand houden maar vanaf dan begon onze Belgische Roemeen, Robert Apostel, eindelijk met scoren. Wat hem in de vorige 2 wedstrijden niet lukte, lukte in het snikhete Luik maar liefst 4x!!

Doelpunten : Robert Apostel 4x,Stefan Casteels en Axel Verstappen 2x,Jonas Goyvaerts,Evan Cornish,Yannick Compagnie,Jeffrey De Weyer en Yves De Ryck 1x

DIV3 LIEDEKERKE LIONS YELLOW – FLASHGUNS B 4-14(1-6,2-4,1-4)

Net als 2x weken geleden trok het team naar Liedekerke om Lions Yellow partij te geven en het werd een zo goed als een kopie van de 1ste wedstrijd qua uitslag en spelverloop.

Doelpunten : Nico Verschoren 4x,Tom Uytterhoeven en Erwin Sleeckx 3x,Goossens Steven,Bram Peeters,Brent Boon en Cis Ceulemans 1x

U12 OLYMPIA – RED ROOSTERS CHARLEROI 1-8(1-2,0-3,0-3)

Enkel in de 1ste periode haalden onze jonge bengels het niveau van Red Roosters. Vanaf de tweede periode moesten we duidelijk hun meerdere herkennen in de Waalse buren.Nochthans in de laatste shift liet ons U12 Team zien dat ze veel meer kwaliteiten hebben dan de uitslag doet vermoeden.

Doelpunt : Tanel Van Tendeloo 1x

Scroll naar boven