De Weekend Analyse 8-10/11

DIV1 OLYMPIA – CHIEFS LEUVEN 6-2(2-1,1-0,3-1)

Met Chiefs Leuven kwam de kampioen van vorig jaar op bezoek en zij maakte er een vrij evenwichtige partij van. In een penaltyrijke wedstrijd was ons 1ste Team veel efficiënter dan de bezoekers uit Leuven die nog vrij snel op een 0-1 voorsprong kwamen. Nadien liepen we uit tot 6-1 met o.a. 2 doelpunten van Kevin Glassee.

Doelpunten : Kevin Glassee 2x,Benjamin Jacobs,Alexander Verherstraeten,Don Geerts en Thomas Vekemans 1x

DIV2 HASKEY HASSELT – FLASHGUNS A 2-7(0-4,0-3,2-0)

Na nog geen 8 minuten doordrukken was de wedstrijd reeds gespeeld met een 0-4 als resultaat. De rest van de wedstrijd paste Flashguns A zich aan aan het tempo van de thuisploeg met zwak ijshockey als gevolg.

Doelpunten : Yannick Compagnie 2x,Stefan Casteels,Evan Cornish,Jonas Goyvaerts,Robert Apostel en Axel Verstappen 1x.

DIV3 FLASHGUNS B – FLYING TURTLES 5-1(1-1,1-0,3-0)

Pas in de 3de periode konden de spelers van Flashguns B afstand nemen van de Flying Turtles uit Brussel. Zolang er met open kansen werd gemorst en de sterk bezoekende doelman bleef toveren in zijn goal moesten onze speler geconcentreerd blijven om niet op een counter te lopen.

Doelpunten : Dries Aerts,Erwin Sleeckx,Nico en Kurt Verschoren en Kenny Laporte 1x

DIV4 FUNNY STARS HYC – HITMEN 0-4(0-1,0-1,0-2)

Vooral in de 1ste periode speelden al onze spelers onder hun niveau door mee te braggelen met de thuisploeg. Enkel in de 3de periode kon men met een goed gevoel van het ijs gaan door veel kansen te creëren en geen enkele weg te geven.

Doelpunten : Lennert Cerstiaens 2x,Thibo Christaens en Johan Van Nieuwenhove 1x

Scroll naar boven