De Weekend Analyse 15-17/11

DIV1 OLYMPIA – KORTRIJK SPURS 7-2(3-1,1-1,3-0)

Van een mooie wedstrijd was totaal geen sprake omdat de bezoekers meer met houthakken bezig waren dan met ijshockey. Soms verloren we ook onze koelbloedigheid door mee in de val te trappen. Positief was wel dat onze eerste 4 doelpunten uit een powerplay voortkwamen en dat onze doelman/-vrouw net als vorig week sterk stond te keepen.

Doelpunten : Jentl Buelens,Bjorn Melis,Benjamin Jacobs,Jeffrey Van den Eede,Don Geerts,Kenneth Van Breedam en Pieter Smet 1x.

DIV3 LIEDEKERKE BLUE – FLASHGUNS B 5-1(1-0,1-1,3-1)

Een verzwakt Flashguns B zakte voor de 3x in 1 maand af richting Liedekerke voor de absolute topper in divisie 3. Na de wedstrijd voelde onze jongens zich bestolen door een niet altijd consequente arbritage en dit werd ook bevestigd door de coach van Liedekerke Blue!! De terugwedstrijd staat nu al met stip genoteerd bij alle spelers.

Doelpunt : Kurt Verschoren 1x

DIV4 HITMEN – LIEGE BULLDOGS 9-5(5-3,0-0,4-2)

Met Bulldogs kwam een te duchten tegenstander afgezakt naar Heist en dat mochten de spelers direct ondervinden. Binnen de minuut stond het reeds 0-1. In de 1ste en 3de periode werd er vrij goed gespeeld en die sloten we telkens met winst af. Alleen in de 2de periode waren de beide teams meer met elkaar bezig dan met ijshockey. Thibo Christaens was goed bij schot door maar liefst 5x te scoren.

Doelpunten : Thibo Christaens 5x,Olivier Suerickx 2x,Yentz Goyvaerts en Michiel Van Loy 1x

U14 HYC HERENTALS – OLYMPIA LIONS 9-5(3-1,4-3,2-1)

Onze spelers moesten vroeg, wedstrijd startte reeds om 8u, uit veren om Herentals partij te geven. In een uiterste faire wedstrijd amuseerde onze jongens zich wederom om als een echt team voor elkaar te vechten. Alleen was HYC iets efficiënter in hun afwerking.

Doelpunten : Keano Smets en Quinten De Smet 2x,Nesta Guidici 1x

U12 RED ROOSTERS CHARLEROI – OLYMPIA 15-4(3-0,5-2,7-2)

In het verre Charleroi boksten ons spelertjes op een veel betere tegenstander met name van ene zekere Church Jack die maar liefst 10 treffers voor zijn rekening nam. Bij ons in het team was aanwinst Miron Hryn goed bij schot door de 4 doelpunten te scoren.

Doelpunten : Miron Hryn 4x

Scroll naar boven