De Weekend Analyse 13-15/12

DIV1 RED ROOSTERS CHARLEROI – OLYMPIA 7-6(0-4,4-2,3-0)

Een wedstrijd die we nooit mochten verliezen. Na 30 minuten en met goed ijshockey lieten we de thuisploeg alle hoeken van de ijsbaan zien en stonden we 1-6 voor. 2 snelle doelpunten van Charleroi gaf hen terug moed en bij ons sloeg er paniek in de benen. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar Red Roosters scoorden op 11 seconden van het einde de winnende treffer en stuurde ons zo puntenloos richting Heist.

Doelpunten : Don Geerts 3x, Benjamin Jacobs 2x en Kevin Glassee 1x

DIV2 PHANTOMS ICETIGERS – FLASHGUNS 0-6(0-1,0-2,0-3)

Door de strakke wind werd deze wedstrijd bijna afgelast door het stadsbestuur en begonnen we 30 minuten later dan voorzien. Daardoor moest er ook met doorlopende tijd gespeeld worden. In een uiterst faire wedstrijd met 0 strafminuten als gevolg was vooral de thuisploeg tevreden met de uitslag.

Doelpunten : Jonas Govaerts en Steven Cammaerts 2x, Jeffrey De Weyer en Yves De Ryck 1x

Scroll naar boven