WEEKENDANALYSE 1

DIV1 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA 2-5 (1-1,0-2,1-2)

Na de goede wedstrijd tegen HYC Toekomst trok ons 1ste Team naar het jeugdige Leuven om de competitie in divisie 1 te openen. Het was duidelijk dat we de 1ste periode niet wakker waren en dat we met 1-1 zeer goed wegkwamen na 20 minuten. Een zeer goede 2de periode en een controlerende 3de periode was voldoende om de winst mee naar Heist te nemen. De uitstekende prestatie van doelvrouw Jente Vanroy werd door de spelers niet vergeten en dit werd omgezet in een warm applaus.

Doelpunten : Arne Van Espen 2x, Ruben Serneels, Adam Cech en Kevin Glassee 1x

DIV2 FLASHGUNS B – FLASHGUNS A 4-6(0-2,2-3,2-1)

De vele toeschouwers kregen een fair en leuk duel tussen onze beide recreanten teams in divisie 2. Ondanks de vele kansen in de 1ste periode van Flashguns B was het toch Flashguns A dat na 30 minuten met 0-5 leidde. Efficientie heet dat dan. Flashguns B knokte zich stap voor stap terug in de wedstrijd maar moest zich toch qua score hun meerdere herkennen aan Flashguns A. Doelman Joris Claes( Flashguns A) was de meeste man van het ijs!!

Doelpunten B : Evan Cornish 2x, Cis Ceulemans en Dries Aerts 1x

Doelpunten A : Jonas Govaerts 2x, Jeffrey van den Eede, Jeffrey De Weyer, Robert Apostel en Gio De Ceuster 1x

U16 HYC HERENTALS ROOD – OLYMPIA HASKEY 15-0(3-0,4-0,8-0)

Na Mechelen Sharks White moest ons U16 Team op bezoek bij HYC Herentals Rood wat wederom een van de betere teams is uit de competitie. De 1ste en 2de periode hielden de boys nog vrij goed stand maar het was duidelijk dat ze zeer veel energie hadden verbruikt om de laatste periode nog met een goed gevoel te kunnen afsluiten. Als verrassing mogen ze volgende week naar Leuven Chiefs Zwart, het derde topteam in de reeks!!

U14 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA 15-6 (4-2,7-3,4-1)

Het is onze jeugd momenteel niet gegeven om hun eerste wedstrijd te starten tegen een haalbare tegenstander. Het Team van coach Cech moest net zoals vorig jaar beginnen tegen het sterke Chiefs Leuven. Tot minuut 20 kon ons U14 Team de schade nog beperken tot 5-3 maar dan ging het binnen de 10 minuten zeer snel naar 11-4 waardoor de wedstrijd in een definitieve fase was beland. Toch was iedereen na de wedstrijd toch tevreden over het geleverde spel.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo 5x, Zias Truyers 1x