Flashguns Heist B 1 – 5 HYC Stars Divisie 2

De twee ploegen kwamen met heel veel zin het ijs op wat resulteerde in een heel snelle wedstrijdstart. Na 5 minuten konden de Herentalsenaren scoren, maar de thuisploeg bleef het tempo hoog houden en openingen zoeken. Net voor het einde van de eerste periode zette Tom Uyterhoeven de 1-1 op het scorebord. Al snel na de start van de tweede periode volgde de 1-2. Toch bleven de Heistenaren de rangen sluiten en konden deze stand behouden tot het einde van de tweede periode. Het hoge tempo begon in de derde periode zijn tol te eisen. Toch bleven de Flashguns B werken voor elk puck. Op korte tijd moest de Heistse ploeg 2 tegendoelpunten verwerken en een minuut voor het einde van de wedstrijd werd de 1-5 eindstand vastgelegd.