Coldplay Sharks 13 – 4 Olympia Heist U14

Onze ploeg ging met heel veel zin en een goed gevoel naar Mechelen. Eens ze op het ijs stonden, merkten ze ook dat dat de tegenstander er heel veel zin in had. De strijd om de puck was hevig en de eerste 5 minuten kon onze verdediging de rangen gesloten houden en aanvallen opzetten. Hierna viel er een eerste puck in onze goal, maar de Heistse strijdlust bleef hoog. Onze ploeg raakten niet zo makkelijk uit het verdedigingsvak, maar ze probeerden de netten leeg te houden. Dit lukte niet waardoor ze naar de kleedkamer trokken met een 5-0 achterstand. Hoe hard Olympia Heist ook probeerde, ze geraakten niet weg uit het vak en de keren dat dit wel lukte, stond de doelpaal of de goalie in de weg. Coldplay Sharks kon uitlopen tot 11-0 alhoewel de Heistse jongens er alles aan deden om de rangen te sluiten. 23 seconden voor de zoemer ging kon Miron Grin een eerste goal maken. De kleedkamer werd opgezocht met 11-1 op het scorebord. De derde periode stond er een herboren Heist op het Mechelse ijs. De Heistse spelers gingen voor elke puck en creƫerden veel meer kansen dan de twee eerste periodes. Na iets meer dan 2 minuten in de derde periode scoorde Zias Truyers de 2de goal voor Heist, maar kort daarna kon ook Mechelen terug twee pucks binnen tikken. Er werd gevochten voor elke puck, elke cm ijs. Zowel in de aanval als in de verdediging lieten beide ploegen in de derde periode mooie dingen zien wat leidde tot mooie en spannende ijshockey. Op 40 seconden voor het einde van de wedstrijd tikte Tanel Van Tendeloo de 3de goal binnen, maar ook Zias Truyers pikte nog een goal mee op 9 seconden van het einde. De eindstand werd hierdoor 13-4.