Olympia Heist 2 – 14 Coldplay Sharks Bl U16

Een vroege zaterdagochtend en 2 ploegen met veel zin in ijshockey. De ideale combinatie voor een leuke ijshockeywedstrijd. Coldplay Sharks BLue had een numerieke meerderheid aan spelers bij en dit zag je dan ook terugkomen in de wedstrijd. Hoewel onze jongens vochten voor elke puck en Kobe Abspoel vele schoten tegenhield, werd de kleedkamer opgezocht met een 0-4 achterstand op het scorebord. Het duurde tot halfweg tweede periode vooraleer de Heistse ploeg de weg naar de netten vond. Eerst was het Beau de Cuyper die de 0 van het scorebord nam, 3 minuten later maakte Arne De Preter er een 2 van. Ook al bleven onze jongens vechten voor elke puck, toch kon onze verdediging en Kobe Abspoel niet alle schoten stoppen. In de derde periode werd Olympia nog een penaltyshot toegekend, maar dit kon niet verzilverd worden. De Mechelse ploeg nam verdiend de punten mee naar huis met een 2-14 op het scorebord.

Scroll naar boven