Olympia Heist 3 – 12 Chiefs Leuven U16

Het spel werd snel gestart en het was Thor Roelofs die na 49 seconden de 1-0 op het scorebord zette. Het tegenantwoord viel 30 seconden later met de 1-1, de kleedkamer werd opgezocht met 1-3 na hard strijden voor elke puck. Vroeg in de tweede periode viel de 1-4, maar dit was buiten Kyan Ceulemans gerekend die kort nadien 2-4 maakte. De bezoekers konden uitlopen tot 2-6 ongeacht de vele acties van de Heistse verdediging. Het was Miron Grin die de 3-6 binnen kegelde op 3 minuten voor einde periode. De rust werd echter ingegaan met 3-7 op het scorebord. Ondanks de vele bijsturingen en raad van coach Adam Cech vonden de Leuvense bezoekers vele gaatjes in de Heistse verdediging en werd het uiteindelijk 3 – 12, ondanks de vele aanvallen die de thuisploeg probeerde op te zetten.