Mechelen Whales 4 – 10 Olympia Heist

In de eerste periode van deze wedstrijd had de Heistse ploeg het lastig om elkaar te vinden op het ijs. Na 3 minuten stond de 2 – 0 al op het scorebord. Jonathan Rymenants zorgde er nog voor dat er met 2 – 1 gerust werd. In de tweede periode stond er een herboren Olympia aan de face-off. Heist nam onmiddellijk het heft in handen en hield de thuisploeg onder druk. Timo De Win bracht dankzij 2 goals de bezoekende ploeg op voorsprong. Olympia hield de druk op de ketel en probeerde langs alle kanten gaatjes te vinden. Dit hielden ze zelfs vol tijdens de momenten dat ze short handed waren. Ze gingen dan ook rusten met een 3 – 5 voorsprong dankzij Glenn Serneels en Marek Ziarny. De 3de periode werd grotendeels een herhaling van de tweede: heel veel zin langs beide kanten maar toch wel een overwicht van Olympia Heist. Ondanks de 3 powerplays was het wachten tot de 1de minuut vooraleer Marek Ziarny voor de tweede maal weg naar het doel vond. De volgende 2 minuten vond Don Geerts 2x de weg naar de goal, wat de tussenstand op 3-8 bracht. Timo De Win bracht de netten nog een maal aan het trillen maar ook Kevin Glassee ging op zoek naar zijn tweede van de avond. Olympia kon met een verdiende 4 – 10 overwinning de kleedkamer opzoeken.