Olympia Heist 2-1 Red Roosters Charleroi U14

De bezoekers van Charleroi staan laatste in het klassement en daarom was dit een must-win game.
In de 1e periode hadden onze jongens voldoende kansen maar scoren bleek een probleem te zijn. Alleen topscorer Tanel van Tendeloo kon de netten laten trillen op assist van Miron Grin.
Ook in de 2e periode waren onze jongens duidelijk baas. Zelfs met 2 Olympia-spelers op de strafbank slaagde Charleroi er amper in om een kans bij elkaar te spelen. Het was aan de andere kant dat Warre Stroeckx de verdiende 2-0 maakte op assist van Zias Truyers en Mats Laurens.
In de 3e periode kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en dwongen zowaar enkele kansen af die door onze goalie Andes Van Hoey onschadelijk werden gemaakt. Een goal van de bezoekers op 1min15 van het einde maakte de slotminuut nog onnodig spannend.
Uiteindelijk slaagde onze jongens er toch in om de voorsprong vast te houden om de wedstrijd winnend af te sluiten. Nu volgt er een korte winter-break, de volgende wedstrijd is op 8 januari in en tegen Phantoms Deurne.

Scroll naar boven