Liedekerke Lions 0 – 11 Olympia Heist U16

Vandaag was de must-win-game voor onze U16-ploeg. Tijdens de week werd er hard getraind en er kwam dan ook een overtuigende ploeg op het ijs. Adam Cech en Marek Ziarny hadden duidelijke orders gegeven aan hun troepen en dit was duidelijk te merken. Van in het begin trok Olympia het laken naar zich toe, maar het duurde toch nog 12 minuten vooraleer Kobe Verstraeten de 0 van het scorebord veegde. 40 seconden later volgde Beau De Cuyper het voorbeeld van Kobe, op assist van Arno De Preter en Thor Roelofs. Met de 2 punten voorsprong werden de kleedkamers opgezocht. De tweede periode werd een herhaling van de eerste periode, met vele aanvallen op de goal. Armani Maeremans kegelde na 3 minuten in de tweede periode de assist van Sylvester Van Acker binnen, twee minuten later deed Thor Roelofs hem na. Deze gaf ook de assist van de vijfde goal, die afgewerkt werd Han Roothooft. De zesde goal was de tweede van de avond van Beau De Cuyper, die wederom de pass van Arno De Preter knap omzette in een doelpunt en ook Thor Roelofs kon zijn tweede van de avond scoren. De kleedkamer werd opgezocht met 0-7 op het scorebord. De derde periode werd er aan een hoog tempo verder gespeeld waarbij Beau De Cuyper zijn derde goal van de avond maakte. Sylvester van Acker kon op assist van Kyan Ceulemans de negende goal van de avond scoren en Han Roothooft zorgde voor de dubbele cijfers op het scorebord. 4 minuten voor het einde van de wedstrijd zorgde Matvej Grin dan dankzij Simon Geurts voor de eindstand van 0-11. De punten kwamen verdiend mee naar Heist.