HYC Stars 5 – 6 Flashguns Heist A Div 2

Na het zware verlies gisteren tegen deze ploeg, stond vandaag de verplaatste wedstrijd op het programma. Flashguns Heist A waren gebrand de punten mee naar huis te nemen en dit lieten ze zien vanaf de eerste minuut met snelle, aanvallende hockey. Slechts 33 seconden had Yves De Ryck nodig om de assist van Kenneth Van Breedam binnen te schieten. De ploegen waren aan gewaagd en HYC kon de cijfers gelijk zetten. In de zestiende minuut zette Pieter-Jan De Raet op assist van Stefan Casteels en Axel Verstappen Flashguns Heist weer op voorsprong. Toch werden de kleedkamers opgezocht met gelijke cijfers. In de tweede periode was het voor de tweede maal Pieter-Jan De Raet die op assist van Daniel Zernosekov scoorde en zo Flashguns terug op voorsprong bracht. HYC bleef niet op zijn lauweren rusten en met mooi opbouwend spel konden ze wederom de cijfers gelijk zetten. In de laatste minuten van de tweede periode bracht Stefan Casteels op assist van Axel Verstappen de Flashguns op 3-4. In de derde periode kon HYC de cijfers terug gelijk zetten, maar dit was zonder Kenneth Van Breedam gerekend. Die zette de assist van Maxim Dockx en Stefan Casteels om in een doelpunt. Wederom kon Flashguns Heist A deze voorsprong niet behouden, maar met 23 seconden nog op de klok was het Stefan Casteels die op assist van Yves De Ryck de eindscore van 5-6 op het scorebord zette. Dankzij teamwork en een goede goalie kwamen de punten mee naar Heist.