Brussels Capitals 2 – 5 Flashguns Heist B Div2

Na de verre verplaatsing gisteren naar Luik, stond er vandaag de wedstrijd tegen Brussels Capitals op het programma. In de eerste periode was het Hendrickx Geoffrey de assist van Nico Verschoren die de 0 van het scorebord veegde. Een tweede goal werd gemaakt door Evan Cornish op assist van Kenny Laporte. Het was een wedstrijd hard tegen onzacht en de thuisploeg vond een gaatje in de verdediging. Een sterk pakkende goalie Lode Boon werd verschalkt en de aansluitingsgoal was gemaakt. Net voor het einde van de eerste periode kon Nico Verschoren op assist van Geoffrey Hendrickx en Kristof Blauwens de 1-3 op het scorebord zetten. In de tweede periode kon Brussels Capitals een tweede doelpunt scoren, waardoor het 2-3 werd. Dit was buiten Sean O’Neill en Brent Boon gerekend, die ervoor zorgden dat we met 2-4 konden gaan rusten. In de derde periode kon Nico Verschoren zijn tweede van de avond maken, het vijfde doelpunt voor Flashguns Heist B. Dankzij sterk verdedigingswerk en een alerte goalie Lode Boen werd de einduitslag 2-5.

Scroll naar boven