Olympia Heist 4 – 6 Chiefs Leuven Div 1 Semi Finals Play-Offs

Op vrijdagavond stond de eerste wedstrijd van de halve finale op het programma. Ondanks de vele pogingen van de Heistse ploeg was het Chiefs Leuven die met een ver schot de 0 van het scorebord veegde. Heist bleef gaatjes zoeken en via Marek Ziarny en Jentl Buelens kon Kevin De Winter de cijfers in evenwicht brengen. De thuisploeg had het moeilijk om de kansen af te werken en het was dan ook Chiefs die op voorsprong kwamen. Don Geerts maakte weer gelijk op assist van Jonathan Rymenants en Tom Peeters. De kleedkamer werd opgezocht met een 2-3 op het scorebord. In de tweede periode kon men langs beide kanten aanvallen opzetten maar geen van beiden kreeg de kansen afgewerkt. In de derde periode was het Leuven die nog een puntje verder uitliep. Olympia begon aan een heuse inhaalbeweging en Kevin De Winter werkte de passen van Don Geerts en Marek Ziarny tegen de netten. Een minuut later scoorde Timo De Win de gelijkmaker, op assist van Tom Peeters en Jonathan Rymenants. Uiteindelijk kon Leuven nog twee maal scoren wat de eindstand bracht op 4-6.

Scroll naar boven