Flashguns Heist A 0-3 Liedekerke Lions Div 2

Voor de laatste thuiswedstrijd kwam divisie 2 kampioen Liedekerke Lions op bezoek. Er werd mooie hockey gespeeld waarbij de goalies regelmatig werk hadden om hun netten leeg te houden. Vooral de laatste minuut van de eerste periode kreeg thuisgoalie Joris Claes het zwaar te verduren. De thuisploeg kon de netten leeg houden en de kleedkamer werd opgezocht met een 0-0 op het scorebord. 13 minuten in de tweede periode hadden Liedekerke Lions nodig om de 0 van het scorebord te vegen. Er werd gerust met 0-1 op het scorebord. Ook in de derde periode was de 13de minuut weer de boosdoener. De 0-2 verscheen op het scorebord waarna Flashguns Heist een time-put vroegen. De goalie werd eruit gehaald en hier kreeg Liedekerke de kans om 0-3 te maken. Na een verdienstelijke wedstrijd van Flashguns gingen de punten toch mee richting Liedekerke. Zondag staat de laatste wedstrijd op het programma tegen Bulldogs in Luik.

Scroll naar boven