De Weekend Analyse 25-27/10

DIV1 LIEGE BULLDOGS – OLYMPIA 1-12 (0-4,0-3,1-5)

In de vurige stede nam ons 1ste Team de thuisploeg direct bij de keel. Na iets meer dan 3 minuten stond het reeds 0-3. Vanaf dan controleerde ze de wedstrijd en liepen stelselmatig uit onder leiding van kapitein Ruben Serneels, terug uit blessure, die zelf 3x scoorde.

Doelpunten : Ruben Serneels 3x,Don Geerts,Thomas Vekemans en Mats Van den Eede 2x,Kevin Glassee,Benjamin Jacobs en Bjorn Melis 1x

DIV2 FLASHGUNS A – ICE TIGERS PHANTOMS 16-0 (5-0,7-0,4-0)

Van een echte wedstrijd was nooit spraken na de openingstreffer. De bezoekende doelman wist de schade nog te beperken tot 16.

Doelpunten : Yannick Compagnie 4x,Jonas Goyvaerts 3x,Yves De Ryck,Sean Kelly en Maxim Dockx 2x,Geert Cerstiaens,Steven Cammaerts en Axel Verstappen 1x

DIV3 FLASHGUNS B – NEW STARS HYC 16-0 (6-0,6-0,4-0)

Net als de vorige 3 wedstrijden was Flashguns B veel te sterk voor de tegenstander. Als absolute uitblinker trad ouderdomsdeken Erwin Sleeckx, net geen 60,naar voren door maar liefst 5x te scoren. Een tevreden coach trakteerde zichzelf met een etentje in het 4* restaurant Hong Kong aan de Statie.

Doelpunten : Erwin Sleeckx 5x,Cis Ceulemans 4x,Nico Verschoren en Tom Uytterhoeven 2x,Yannick Bruyninckx,Raf Nys en Steven Goossens 1x

U14 LUNA TIGERS LOMMEL – OLYMPIA LIONS 3-3 (1-0,2-2,0-1)

In een spannende en evenwichtige wedstrijd was een gelijkspel de logische einduitslag omdat geen van beide teams een nederlaag zou verdiend hebben. Na de wedstrijd werden alle spelers getrakteerd op een welverdiende hot-dog door de thuisploeg.

Doelpunten : Lisa Bollen 2x en Quinten De Smet 1x

U12 OLYMPIA – HASKEY HASSELT 4-6 (2-2,1-1,1-3)

Na Cold Play en Hyc kwamen we met Haskey Hasselt een derde sterke tegenstander tegen. Onze binken kwamen vrij snel 0-2 achter maar door hun vechtlust werd het zelfs 3-2. In de laatste halve minuut scoorde Haskey de 4-6 doordat we alles op alles zette om de 5-5 te scoren. Spijtig om te melden was de onsportiviteit van enkele spelers en coach van de bezoekende ploeg.

Doelpunten : Stanne De Leender 2x,Victor Meulemans en Tanel Van Tendeloo 1x