De Weekend Analyse 22-24/11

DIV1 KORTRIJK SPURS – OLYMPIA 2-3(1-0,1-0,0-3)

In een goedgevulde ijsbaan, ongeveer 300 toeschouwers, trok het team van Coach Roelofs voor de moeilijke verplaatsing richting Kortrijk. In een aangename en gelijkopgaande wedstrijd stonden we na 2 periodes 2-0 in het krijt. Pas in de 3de periode konden we de wedstrijd naar ons toetrekken. Het was Benjamin Jacobs die op 3 minuten van het einde de winnende treffer kon scoren en zo de zeer belangrijke 3 punten mee naar Heist konden nemen.

Doelpunten : Jentl Buelens,Thomas Vekemans en Benjamin Jacobs 1x

DIV3 FLASHGUNS B – LIEDEKERKE YELLOW 18-0(3-0,10-0,5-0)

Zoals de uitslag al aangeeft was dit een wedstrijd die enkel in het aanvalsvak afspeelde. Na de wedstrijd kwam Tom Uytterhoeven af met het slechte nieuws over zijn blessure : ligamenten in de 3de graad gescheurd en waarschijnlijk een operatie.

Doelpunten : Steven Goossens en Yannick Bruyninckx 3x,Dries Aerts,Raf Nys,Erwin Sleeckx en Nico Verschoren 2x,Tom Uytterhoeven,Kenny Laporte,Cis Celemans, en Walter Vets 1x,

DIV4 HITMEN – RED ROOSTERS CHARLEROI 2-1(0-0,0-0,2-1)

Met het bezoek van Charleroi stonden de spelers van Hitmen dit weekend voor een dubbele confrontratie tegen de teams uit Wallonie. In een moeilijkere wedstrijd dan gedacht vielen de doelpunten pas in de laatste periode. Het waren Thibo Christaens en Vincent Deckers die beide doelpunten voor hun rekening namen.

Doelpunten : Thibo Christaens en Vincent Deckers 1x

DIV4 BULLDOGS LUIK – HITMEN 5-7(3-1,1-2,1-4)

Het was duidelijk dat de wedstrijd tegen Charleroi nog in de benen zat. Onze jongens startte vrij zwak en stonden na de 1ste periode 3-1 in het verlies. Een donderpreek van de interimcoaches Cerstiaens-Jennen wierp vooral zijn vruchten af in de 3de periode toen ons team volledig onder stoom kwam. Het was Vincent Deckers die met een hattrick volgende speeldag het team op een bakje bier kan/moet trakteren.

Doelpunten : Vincent Deckers 3x,Olivier Suerickx,Kilian Ceulemans,Robbe Van Twembeke en Kristof Steurs 1x

U14 OLYMPIA LIONS – HASKEY HASSELT 0-8(0-2,0-3,0-3)

Het was al snel duidelijk dat ons team niet goed uitgeslapen was. We konden net iets te weinig brengen tegen het team van Haskey, dat met hun volledig U16 team was afgezakt richting Heist. Volgende wedstrijd is pas over een maand in Liedekerke tegen Chiefs Leuven.

U12 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA 10-2(5-2,3-0,2-0)

In een zeer faire wedstrijd, geen enkel fout, waarin de stand niet in verhouding staat tot de geleverde prestatie van ons team. De Leuvenaars liepen stap voor stap verder uit zonder eigenlijk de wedstrijd te domineren. Coach Hryn was tevreden over het geleverde spel van zijn team doch over de afwerking lachte hij op zijn Wit-Russisch vrij grijs.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo en Miron Hryn 1

Scroll naar boven