De Weekend Analyse 29/11-1/12

DIV2 FLASHGUNS A – HYC STARS 1-1(0-0,1-1,0-0)

Wat de absolute topmatch moest worden werd een wedstrijd vol ellende!! Het was duidelijk dat de spelers van HYC Stars niet naar Heist waren afgezakt om ijshockey te spelen. Vanaf minuut 1 waren ze de boel aan het verzieken door dreigementen te uitten naar spelers/publiek en met de scheidsrechter te beinvloeden.

Doelpunt : Stefan Casteels 1x

DIV3 PHANTOMS ANTWERP – FLASHGUNS B 5-6(3-0,2-4,0-2)

Voor dat de spelers van Flashguns B goed en wel wakker waren stonden ze 4-0 achter. Niemand kon geloven wat er op dat moment gebeurde. Naarmate de wedstrijd vorderde werd er aan de achterstand gepeuzeld. Het was Dries Aerts,met zijn 2de treffer van de avond, die enkele minuten voor het einde de overwinning veilig stelde en zo een blamage kon vermijden.

Doelpunten : Dries Aerts 2x,Nico Verschoren,Bram Peeters,Cis Ceulemans en Kenny Laporte 1x

DIV4 HITMEN – PHANTOMS DEURNE 5-0(0-0,2-0,3-0)

Hitmen nam Phantoms direct bij de keel door zeer snel te wisselen en zo konden ze het tempo hoog houden. Enkel scoren bleef in de 1ste periode een probleem. Voor de 3de maal dit seizoen konden de verdediging en goalie Thomas Van Maele de nul houden. Na 8 speeldagen blijven de spelers van Hitmen fier de ranking aanvoeren.

Doelpunten : Vincent Deckers 2x,Thibo Christaens,Lennert Cerstiaens en Kristof Steurs 1x

U12 OLYMPIA – KORTRIJK SPURS 9-3(2-2,4-0,3-1)

Na iets meer dan 2 maanden zeer hard trainen werden onze spelers beloond met een schitterende overwinning. Het was duidelijk dat alle spelers in bloedvorm zaten. Enkel in de 1ste periode konden de West vlamingen het tempo volgen. Vanaf de 2de periode was verschil goed merkbaar en na de wedstrijd werden alle spelertjes beloond met een lekkere hamburger van sponsor HAMBURG.

Doelpunten : Miron Hryn 6x,Tanel Van Tendeloo 2x en Veron Verheyen 1x

Scroll naar boven