De Weekend Analyse 8-12/12

DIV1 OLYMPIA – BEAUFORT KNIGHTS 4-3(1-1,1-1,1-1,1-0)

Een fel verzwakt 1ste Team, liefst 6 geblesseerden, nam de wedstrijd direct in handen. Een zeer sterke 1ste periode werd niet beloond met een voorsprong. Het was duidelijk dat de spelers veel krachten verbruikt hadden en het team uit Luxemburg kwam meer en meer in de wedstrijd. Het was doelvrouw, Jente Vanroy, die ons in de slotseconden van de reguliere speeltijd nog met enkele geweldige reddingen recht hield van een ei zo na onverdiende nederlaag. Na 1 minuut in de verlenging scoorde Zander Verherstraeten met wat geluk en zo toch de meer dan verdiende 2 punten thuis hield.

Doelpunten : Sean O’Neil,Don Geerts,Benjamin Jacobs en Zander Verherstraeten 1x

DIV2 LIEGE BULLDOGS – FLASHGUNS A 1-5(1-2,0-2,0-1)

Voor de 2de maal dit seizoen trok team Flashguns A richting de Maas om de moeilijke verplaatsing te bekampen tegen Bulldogs. In een gelijkopgaande wedstrijd waren we veel efficiënter dan de thuisploeg en ontpopte doelman Joris Claes zich als absolute uitblinker. Het was Wecky Weckhuysen die zijn handelsmerk deed stijgen door zijn eigen doelman ongelukkig te verrassen.

Doelpunten : Jonas Goyvaerts,Jeffrey De Weyer,Maxim Dockx,Yves De Ryck en Robert Apostel 1x

DIV3 FLASHGUNS B – CHIEFS LEUVEN 3-2(1-1,0-1,2-0)

Na een snel doelpunt van Kenny Laporte leek een vlotte winst in de maak.Het waren de Leuvenaars die iedereen verraste door zelfs na 2 periodes met een 1-2 voorsprong te gaan rusten.Net als vorige week kwam de fysieke paraatheid in de 3de periode naar boven en het was Disse Ceulemans die de winnende treffer scoorde enkele minuten voor tijd.

Doelpunten : Kenny Laporte,Nico Verschoren en Disse Ceulemans 1x

U12 COLDPLAY MECHELEN – OLYMPIA 20-2(9-0,4-0,7-2)

Na de schitterende overwinning van vorige week konden onze spelertjes er geen vervolg aanplakken. Het werd snel duidelijk dat de Mechelaars een klasse te sterk waren en zo ons team terug met de voeten op de grond zette. Simon Geurts kon wel zijn 1ste van het seizoen tegen de netten prikken. Deze wedstrijd gaan we maar snel vergeten en terug hard trainen richting de volgende wedstrijd.

Doelpunten : Simon Geurts en Tanel Van Tendeloo 1x

Scroll naar boven