De Weekend Analyse 27-29/12

DIV4 PHANTOMS DEURNE – HITMEN 1-2(1-1,0-1,0-0)

Het was snel duidelijk dat de jonge spelers van Hitmen al zware feestdagen achter de rug hadden want bijna niemand haalde zijn niveau. Enkel in de 2de periode waren we de betere ploeg en voor de rest zullen we de wedstrijd maar snel vergeten. Positief is dat we het nieuwe jaar in gaan als fiere leider!!

Doelpunten : Kilian Ceulemans en Vincent Deckers 1x

U12 BULLDOGS LUIK – OLYMPIA 9-2(2-2,3-0,4-0)

De laatste wedstrijd van 2019 moesten onze binken afwerken ’s morgens vroeg om 9u in Luik. Van het vroege uur hadden ze blijkbaar geen last want na een dikke 10 minuten stonden we reeds 0-2 voor maar vanaf dan nam de thuisploeg het commando over. In de 2de en 3de periode ging het tempo nog omhoog en snakte ons team naar adem met als gevolg nog een 9-2 nederlaag.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo 2x

U8 EN U10 WEEKENDS TE HEIST

Net als andere jaren worden er tijdens de kerstperiodes 2 mini-toernooitjes georganiseerd voor onze allerkleinsten U8/U10. Zowat alle teams uit ons kleine ijshockeyland zijn aanwezig en met Kemphanen Eindhoven komt er traditiegetrouw ook een Nederlands team als gastheer. Dat weekend staan de tribunes stampvol met de ouders, grootouders en liefhebbers om hun helden aan te moedigen en draait de cafetaria overuren om aan een goei frisse pint te geraken. Na het toernooi komen de “sterren van de dag” trots hun verhaal vertellen aan iedereen over hoe zij het allemaal gezien en beleefd hadden.

Scroll naar boven