De Weekend Analyse 3-6/1

DIV1 FUTURE GOLDEN SHARKS – OLYMPIA 3-7(2-0,0-3,1-4)

De 1ste periode waren we duidelijk niet bij de les en stonden we dan ook 2-0 in het krijt tegen het jeugdige Mechelen. Een donderspeech van de coach bracht direct resultaat met 2 snelle doelpunten en met een laat doelpunt van Kevin Glassee konden we toch gaan rusten met een kleine voorsprong. In de derde periode kwam de ervaring van ons 1ste team naar boven en konden zo nog een vlotte 3-7 overwinning mee naar huis nemen.

Doelpunten : Kevin Glassee 3x,Don Geerts 2x,Benjamin Jacobs en Thomas Vekemans 1x

DIV4 FUTURE STARS HYC – HITMEN 0-6(0-0,0-2,0-4)

Nog voor de wedstrijd begon kreeg de coach van Hitmen een gouden tip binnen, Mario Mergaerts wil niet dat zijn naam vernoemd wordt, dat de nr24 ging scoren. We namen de tegenstander direct bij de keel maar echter scoren lukte pas vanaf de 2de periode. Na een ongeziene owngoal was het inderdaad Kelly die de 0-2 op het scorebord zette en wat zij eveneens bij de 0-4 nog eens overdeed. Michiel Van Loy vroeg al om voor volgende wedstrijd naast Kelly te mogen zitten zodat zij hem wat tips kon geven hoe men moest scoren.

Doelpunten : Kelly Verbinnen 3x ,Vincent Deckers,Lennert Cerstiaens en Kristof Steurs 1x

Scroll naar boven