De Weekend Analyse 24-26/1

DIV1 OLYMPIA – PHANTOMS ANTWERP 20-4(8-0,5-3,7-1)

Na enkele weken van puzzelen met veel geblesseerden kon het team van Coach Roelofs nog eens op een bijna fitte kern beschikken. De wedstrijd zelf had weinig om het lijf omdat de Antwerpenaren zeer zwak voor de dag kwamen en zo konden de spelers hun statistieken wat bijwerken.

Doelpunten : Don Geerts 5x, Thomas Vekemans en Alexander Verherstraeten 4x, Benjamin Jacobs 3x, Kevin Glassee,Bjorn Melis,Smets Lorenzo en Ruben Serneels 1x

DIV2 RED ROOSTERS CHARLEROI – FLASHGUNS A 3-11(2-3,1-6,0-2)

Enkel in de 1ste periode kon Charleroi Flashguns A het een beetje moeilijk maken omdat doelman Joris Claes,nachtje uit met het werk,het de thuisploeg niet moeilijk maakte om te scoren. Met een sterke 2de periode en een controlerende 3de periode kwam de overwinning nooit in het probleem. Ook vermeldenswaardig was de uitstekende arbitrage!!

Doelpunten : Jonas Govaerts en Jeffrey De Weyer 3x, Yves De Ryck 2x, Stefan Casteels,Robert Apostel,Maxim Dockx 1x

DIV3 FLYING TURTLES – FLASHGUNS B 5-4(2-2,1-0,2-2)

Na de ontgoocheling van vorige week,nederlaag tegen Liedekerke, trok Flashguns B naar het onvoorspelbare Flying Turtles. Nochtans was de start veelbelovend en na 5 minuten stond het reeds 0-2. Vanaf dan ging ook alles mis wat er mis kon gaan en stonden we begin 3de periode reeds 5-2 achter. Een sterk slotoffensief kon een onverwachte nederlaag niet voorkomen en zo moeten we ook definitief de titelambities opbergen.

Doelpunten : Dries Aerts 2x, Willem Van den Eynde en Tom Uytterhoeven 1x

DIV4 HITMEN – COLDPLAY MECHELEN 5-1(1-0,3-1,1-0)

In een zeer sportieve wedstrijd waren we elke periode net iets beter dan de Mechelaars. Nochtans waren er voldoende kansen om met een grotere score de overwinning meer glans te geven. Gelukkigste speler van de dag was Valentin Eyckmans die met zijn 1ste doelpunt ooit de spelers na de wedstrijd trakteerde op een goeie frisse pint!!

Doelpunten : Lennert Cerstiaens 2x, Thibo Christiaens,Michiel Van Loy en Valentin Eyckmans 1x

U12 HASKEY HASSELT – OLYMPIA 6-7(3-2,1-4,2-1)

Het debuut van goalie van Louis De Neef zullen ze in Hasselt niet snel vergeten! Het op papier veel betere Haskey nam een bliksemstart, 2-0 na 5 minuten, en dacht dat de overwinning al binnen was. Vanaf daarna toonde ons U12-Team dat ijshockey een echte teamsport is en wonnen uiteindelijk dik verdiend. Met knap ijshockey en super inzet deden ze alle aanwezigen op de ijsbaan vol ongeloof genieten van hun kunde en zo noteerde ze de verrassing van het weekend.

Doelpunten : Miron Hryn en Tanel Van Tendeloo 2x, Han Roothooft,De Leender Stanne en Geurts Simon 1x

Scroll naar boven