De Weekend Analyse 17-19/1

DIV2 FLASHGUNS A – BULLDOGS LUIK 7-1(2-1,3-0,2-0)

Wat een een moeilijke wedstrijd moest worden, werd eigenlijk nog een makkie. Enkel in de 1ste periode namen de Luikenaars het initiatief met hun 3 forward lijnen maar het was Flashguns dat efficiënter was in de afwerking. Vanaf de 2de periode gaven de bezoekers zich niet meer thuis en konden we de wedstijd controleren met onze 2 lijnen en ons zo naar een vlotte 7-1 overwinning spelen.

Doelpunten : Yves De Ryck en Robert Apostel 2x, Stefan Casteels,Evan Cornish en Yannick Company 1x

DIV3 FLASHGUNS B – LIEDEKERKE LIONS 4-6(2-0,1-3,1-3)

Onder een zeer grote belangstelling maakte deze topper zijn affiche zeker waard. Flashguns B was in de 1ste periode wel de betere ploeg maar vergat dit te doen in de 2 volgende periodes en pakte te veel straffen. Vanaf de 2 periode was het team uit Liedekerke de betere en slimmere ploeg en won zo ook verdiend. Deze beide teams zouden zeker niet misstaan in Divisie 2.

Doelpunten : Tom Uytterhoeven, Nico Verschoren, Jan Vercammen en Brent Boon 1x

U14 OLYMPIA LIONS – HYC HERENTALS C 7-1(1-0,4-0,2-1)

In een leuke wedstrijd namen onze jongens direct de wedstrijd in handen en positief was dat ze weinig kansen weggaven! Voor nieuwkomers Brent De Kepper en Ian Rymenants was het hun 1ste wedstrijd en ze konden direct de netten doen trillen. Na de wedstrijd konden de spelers nog eens genieten van het nemen van een penaltyshot.

Doelpunten : Quinten De Smet 3x,Nesta Giudici,Brent De Kepper,Ian Rymenants en Maxim Chevfsov

U12 KORTRIJK SPURS – OLYMPIA 8-6(4-1,1-4,3-1)

Het werd al snel duidelijk dat de West-Vlamingen sterker waren. Onze jongens konden enkel in de 2de periode hun niveau halen. Op karakter kwamen ze van een 4-1 achterstand na de 1ste periode terug tot 5-5 in de 2de periode. Vol goeie moed begonnen we aan de 3de periode maar de thuisploeg won al bij al verdiend.

Doelpunten : Miron Hryn 3x, Tanel Van Tendeloo,Han Roothooft en Warre Stroeckx 1x

Scroll naar boven