De Weekend Analyse 31-1/2-2

DIV1 OLYMPIA – FUTURE SHARKS MECHELEN 5-1(1-0,0-0,4-1)

De talrijk opgekomen toeschouwers kregen een goed en pittig duel voorgeschoteld. Het jeugdig en vooral buitenlands, 9 van de 12 spelers, getint Mechelen was gedurende de eerste 2 periodes de evenknie van ons 1ste Team. 2 snelle doelpunten in de 3de periode deed de bezoekers kraken. Een uitstekend keepende Jente Vanroy moest zich pas 3 minuten voor tijd gewonnen geven.

Doelpunten : Don Geerts 3x en Kevin Glassee 2x

DIV3 HYC NEW STARS – FLASHGUNS B 1-12(1-5,0-4,0-3)

Na 2 nederlagen moest er absoluut gewonnen worden om nog mee te doen om de titel. Vanaf de eerste minuut werd de wedstrijd in handen genomen en na dik 12 minuten was het reeds 0-5. Kersvers papa, Bram Peeters, lukte zijn 1ste hattrick voor Flashguns B tegen zijn ex-ploegmakkers en moet zo zijn ploegmakkers trakteren op een extra bakje bier.

Doelpunten : Nico Verschoren 4x, Bram Peeters 3x, Blauwens Kristof, Kurt Verschoren, Dries Aerts, Tom Uytterhoeven en Christophe Van Meensel 1x

DIV4 RED ROOSTERS CHARLEROI – HITMEN 1-5(1-1,0-1,0-3)

Van een echt team was van de eerste 2 periodes maar weinig van te merken. Men stak veel meer energie in het mekkeren tegen elkaar dan met ijshockey bezig te zijn. Door een supersafe van goalie Thomas Van Maele en de daaropvolgende counter van Vincent Deckers werd het niet 2-2 maar 1-3. Met de juiste ingesteldheid zoals die van de 3de periode zullen we klaar zijn om de Mighty Pengiuns te kloppen in de absolute topper van nu zaterdag.

Doelpunten : Thibo Christaens en Kilian Ceulemans 2x, Vincent Deckers 1x

U14 OLYMPIA LIONS – LUNA TIGERS LOMMEL 1-7(0-3,0-1,1-3)

Het was snel duidelijk dat het team uit Lommel scherper was. Enkel in de eerste 2 periodes konden we al bij al nog enkele goede doelkansen bijeensprokkelen maar de Limburgers waren beter in hun afwerking. Uit een van de weinige kansjes kon Stanne De Leender de eerredder scoren in de 3de periode.

Doelpunten : Stanne De Leender 1x

U12 OLYMPIA – PHAMTOMS ANTWERP 5-3(1-2,3-1,1-0)

Met Phantoms Antwerp kregen we een team op bezoek dat in onze mogelijkheden lag om weer af te sluiten met winst. Na halfweg wedstrijd stonden we spijtig genoeg 1-3 in het verlies maar 4 doelpunten op een dikke 6 minuten deed de wedstrijd helemaal kantelen in ons voordeel. Met 2 overwinningen oprij zijn hopelijk onze stoere binken vertrokken om een reeks neer te zetten.

Doelpunten : Miron Hryn 2x, Arno De Preter,Han Roothooft en Stanne De Leender 1x

Scroll naar boven