De Weekend Analyse 7-9/2

DIV2 FLASHGUNS A – RED ROOSTERS CHARLEROI 13-0(5-0,3-0,5-0)

Ondanks een zwakke wedstrijd van Flashguns A werd het een zeer gemakkelijke overwinning. Robert Apostel strooide met assists a volontè en kwam uiteindelijk uit op maar liefst 6 stuks.

Doelpunten : Jonas Govaerts 5x, Yannick Compagnie 3x, Stefan Casteels, Geert Cerstiaens, Yves De Ryck, Evan Cornish en Robert Apostel 1x

DIV3 HITMEN – MIGHTY PENGUINS 6-3(3-0,0-2,3-1)

De talrijk opgekomen supporters kregen waar voor hun geld qua spanning. Na een goede eerste periode namen we reeds een comfortabele voorsprong. Concentratieverlies en het gevoel dat de overwinning al binnen was brachten de Brusselaars terug in de wedstrijd na 2 periodes. In de 3de periode ging het spel goed overentweer en we konden het verschil telkens op 2 doelpunten houden. Een empty net goal gaf de overwinning meer glans.

Doelpunten : Thibo Christiaens 2x, Johan Van Nieuwenhove, Vincent Deckers, Jordy Van der Hoeven en Yentz Goyvaerts 1x

U14 HYC HERENTALS WIT – OLYMPIA LIONS 3-2(1-1,1-1,1-0)

In een zeer gelijkopgaande wedstrijd wisten we 2x een achterstand weg te werken. Tegen de nr7 uit de competitie moest men pas 10 seconden voor het einde een te vermijden doelpunt incasseren. Na afloop waren de spelers te gelijk fier als ontgoocheld over hun prestatie.

Doelpunten : Veron Verheyen en Lisa Bollen 1x

U12 OLYMPIA – HYC HERENTALS 2-7(0-2,1-2,1-3)

Tot diep in de 3de periode konden onze spelers zeer goed stand houden tegen een fysiek sterker HYC Herentals. Tussendoor had Per Roelofs net een penalty-shot gemist. Onder leiding van een uitstekend keepende Louis De Neef waren de laatste 10 minuten er te veel aan en konden de 20-koppige bezoekers nog uitlopen van 2-4 naar 2-7. Na de wedstrijd waren de coaches zeer tevreden over 1ste 50 minuten.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo en Zias Truyens 1x