De Weekend Analyse 14-16/2

DIV1 BEAUFORT KNIGHTS – OLYMPIA 11-0(4-0,4-0,3-0)

Er zijn zo van die wedstrijden dat er niets lukt en dat het complete team een offday heeft. Na een lange busrit kwamen onze spelers met flanellen benen op het ijs. Amper kansen en veel domme straffen als resultaat. Een wedstrijd om snel te vergeten.

DIV2 FLASHGUNS A – HYC STARS 4-0(1-0,3-0,0-0)

Doelpunten : Tom Uytterhoeven,Jonas Govaerts,Robert Apostel en Yves De Ryck 1x

DIV2 FLASHGUNS A – HASKEY HASSELT 10-1(1-1,4-0,5-0)

Net als vorig jaar had de kalendermaker 2 wedstrijden voorzien binnen de 12u. Vanaf de 1ste minuut namen we de wedstrijd in handen.De Hasseltse goalie kon de schade nog beperken in de 1ste periode maar langzamerhand werd deze krijger ook moe. Na afloop waren we best tevreden met ons spel.

Doelpunten : Yannick Compagnie 3x, Stefan Casteels,Geert Cerstiaens en Yves De Ryck 2x, Robert Apostel 1x

DIV3 FLASHGUNS B – PHANTOMS ANTWERP 12-1(1-1,5-0,6-0)

Het was duidelijk dat het team van coach Van Meensel het niet gewoon is om zo vroeg te spelen, 9u ’s morgens. Nog voor dat de match goed en wel bezig was stonden ze reeds op achterstand. Na een donderspeech tijdens de 1ste pauze schakelden ze een versnelling hoger en werd het nog een vrij simpele overwinning.

Doelpunten : Nico Verschoren,Erwin Sleeckx en Tom Uytterhoeven 3x, Cis Ceulemans,Brent Boon en Kenny Laporte 1x

DIV4 COLDPLAY MECHELEN – HITMEN HEIST 4-8(1-3,1-3,2-2)

Een wedstrijd tussen de laatste en de leider maar op het ijs was daar weinig van te merken. Als men met deze beperkte inzet blijft spelen kan het wel eens zijn dat hun mooie bonus snel zal slinken want het programma oogt zeker niet gemakkelijk.

Doelpunten : Goyvaerts Yentz,Thibo Christaens en Olivier Suerickx 2x, Michiel Van Loy en Johan Den Nieuwenhove 1x

Scroll naar boven