De Weekend Analyse 21-23/2

DIV1 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA 6-3(2-1,1-1,3-1)
Ondanks de vele afwezigen kon ons 1ste Team tevreden terugblikken over hun wedstrijd na het debacle van vorige week in Luxemburg. Na 40 minuten waren we de evenknie van Leuven maar dit kostte zoveel krachten dat de 3de periode er te veel aan. De halve finale is een zekerheid alleen weten we nog niet tegen wie we uitkomen.
Doelpunten : Alexander Verherstraeten 2x, Kevin Glassee 1x

DIV2 HYC STARS – FLASHGUNS A 1-2(1-1,0-1,0-0)
Dit was nu eens pure reclame voor divisie 2. Uitstekende refs, beide teams maakte er een goede en spannende wedstrijd, een positieve sfeer en ontzettend veel volk dat afgezakt was naar het Netepark. Het was lang geleden dat een team van Olympia nog door zoveel supporters op verplaatsing werd gesteund!! Iedereen bedankt hierboven!!
Doelpunten : Geert Cerstiaens en Jeffrey De Weyer 1x

DIV3 FLASHGUNS B – NEW STARS HYC 16-4(5-0,4-1,7-3)
Flashguns B nam New Stars direct bij de keel zodat er maar weinig spanning in de wedstrijd zat. Voor de 3de maal op rij wist men de bezoekers uit Herentals met dubbele cijfers huiswaarts te sturen.
Doelpunten : Nico Verschoren en Brent Boon 3x, Steven Goossens en Dries Aerts 2x, Tom Uytterhoeven, Erwin Sleeckx, Walter Vets, Kenny Laporte, Christophe Van Meensel en Raf Nys 1x

DIV4 HITMEN – BRUSSELS TROUTS 5-5(0-3,3-2,2-0)
Na de wedstrijd waren de spelers zowel tevreden als ontgoocheld. Na de 1ste periode gaf niemand nog 1 cent voor het behalen van een punt maar nadat we in de 3de periode direct 2x scoorden en zo terug gelijkstonden kregen we nog voldoende kansen om de wedstrijd met winst af te sluiten. Echter moeten we weeral eens vaststellen dat ons team zich echter nog geen volledige wedstrijd kan focussen!!
Doelpunten : Yentz Govaerts, Lennert Cerstiaens, Thibo Christaens, Vincent Deckers en Olivier Suerickx 1x

U14 OLYMPIA LIONS – LUNA TIGERS 5-5(0-2,4-0,1-3)
Een wedstrijd waar ons U14 Team met 2 gezichten speelden. 2 slechte periodes en 1 uitstekende periode, met tussenstanden van 0-2,4-2,4-5 en echter in de slotseconden konden we nog een gelijkspel uit de hoed toveren na een actie van kapitein Keano Smets.
Doelpunten : Keano Smets 2x, Nesta Guidici, Quinten De Smet en Veron Verheyen 1x

Scroll naar boven