De Weekend Analyse 28/2-1/3 & 6-8/3

DIV2 FLASHGUNS A – RED ROOSTERS CHARLEROI 14-3(3-1,6-1,5-1)

Met Red Roosters Charleroi kwam nu ook weer niet de meest sexy ploeg af om een titel te vieren. Zelfs door niet goed te spelen behaalden we een zeer gemakkelijke overwinning voor het wederom talrijk opgekomen publiek.

Doelpunten : Jonas Govaerts 3x, Yves De Ryck, Axel verstappen, Jeffrey De Weyer 2x, Evan Cornisch, Yannick Compagnie, Geert Cerstiaens, Maxim Dockx en Yannick Weckhuysen 1x

DIV2 FLASHGUNS A – OLD STARS HERENTALS 10-3(1-1,3-2,6-0)

Na 25 minuten leidde de Old Stars verdiend met 1-3 en de reden daarvoor was ook niet ver te zoeken. Sven Van Buren kreeg veel te veel ruimte en zo kon hij van harte zijn snelheid gebruiken. Door hem beter op te vangen en te schaduwen namen we de wedstrijd volledig over en dit resulteerde in een zeer sterk laatste 30 minuten waarin we nog liefst 8x wisten te scoren.

Doelpunten : Yannick Compagnie en Robert Apostel 3x, Jonas Govaerts 2x, Yannick Dockx en Jeffrey De Weyer 1x

DIV3 FLASHGUNS B – COLDPLAY SHARKS MECHELEN 4-2(1-1,3-0,0-1)

Met Kevin Feyaerts had Mechelen hun absolute topspeler bij. Hij verdient ruim 4000 Paraguayaanse Guarani in de maand en is zo de enige profspeler in de reeks. In een zeer faire wedstrijd werd het verschil gemaakt in de 2de periode. Door 2x te scoren was het Cis Ceulemans die de strijd won van zijn broer Seppe, die bij de Mechelaars aan de face-off stond.

Doelpunten : Tom Uytterhoeven en Cis Ceulemans 2x

DIV3 COLDPLAY MECHELEN – FLASHGUNS B 5-4(3-1,2-1,0-2)

Het was duidelijk dat Seppe Ceulemans de nederlaag tegen zijn broer Cis van vorig week moeilijk kon verteren en wilde revanche. Vanaf de beginminuut konden we achtervolgen en stonden na 40 minuten zelfs met 5-2 in het krijt. Een slotoffensief in de 3de periode leverde net niet voldoende op en zo mag Flashguns B de titel nu definitief opbergen.

Doelpunten : Erwin Sleeckx, Raf Nys, Kurt Verschoren en Cis Ceulemans 1x

DIV4 BRUSSELS TROUTS – HITMEN 4-3(1-2,3-1,0-0)

Het is duidelijk dat Brussel Trouts en vooral hun Canadees Vincent Trembley ons zwart beest is tijdens onze competitie, met 2 nederlagen en 1 draw behaalden we maar 1 puntje. Nochtans begonnen we sterk aan de wedstrijd en stonden na 6 minuten 0-2 voor. Ondanks een sterke wedstrijd en met juist ingesteldheid is het natuurlijk spijtig om te verliezen maar de coaches konden tevreden terugblikken over de wedstrijd.

Doelpunten : Lennert Cerstiaens, Vincent Deckers en Olivier Suerickx 1x

DIV4 HITMEN – BULLDOGS LUIK 5-4(2-2,1-2,2-0)

Het was duidelijk dat de spelers niet wakker waren. Bulldogs dat maar met 8 spelers aan de face off stond bepaalde het tempo en kon gemakkelijk uitlopen tot 2-4. Met een toevalstreffer en 2 snelle doelpunten begin 3de periode bleven de spelers nog met vuur spelen. Vandaag zagen we echt geen team dat kampioen wilde worden!!

Doelpunten : Olivier Suerickx 3x, Lennert Cerstiaens en killian Ceulemans 1x

U14 COLDPLAY MECHELEN – OLYMPIA LIONS 14-1(4-0,5-1,5-0)

Er werd 3×20 minuten gespeeld ipv 3×15 en dit was voor ons koppig 9-tal net iets te veel van het goede. Ondanks goed verweer was het verschil tussen beide teams veel te groot. Nesta Giudice kon bij 6-0 de eerreder scoren.

Doelpunten : Nesta Giudici 1x

U12 OLYMPIA – BULLDOGS LUIK 6-3(3-1,2-1,1-1)

Na de 9-2 nederlaag eind vorig jaar in Luik blijven ons U12 Team vriend en vijand verrassen. Elke week maken onze spelers de nodige vooruitgang als team en wedstrijden die in het begin van het seizoen nog ruim verloren gingen worden nu zelfs met winst of een kleine nederlaag afgesloten. De coach van Luik was zodanig onder de indruk na 2 periodes van ons Team.

Doelpunten : Simon Geurts 2x, Miron Hryn, Stanne De Leender, Cisse Van Hoof en Miron Hryn 1x

U12 OLYMPIA – CHIEFS LEUVEN 2-5(1-1,1-1,0-3)

Wederom een vrij goeie wedstrijd tegen een tegenstander die op papier veel sterker is. Even mochten onze jongens dromen van een stunt toen men voor de 2x op voorsprong kwam en na 2 periodes de Leuvenaars nog steeds op een gelijke stand konden houden. De laatste 21 minuten waren er blijkbaar te veel aan maar coach Hryn was zeer tevreden na afloop.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo en Stig De Meutter 1x