De Weekend Analyse 2-4/10

DIV2 HASKEY HASSELT – FLASHGUNS A : 2-8 (1-1,0-3,1-4)

Het was er duidelijk aan te zien dat we nog niet veel trainingsuren in de benen hadden. Het waren de Limburgers die zelfs verrassend op voorsprong kwamen voordat we enige reactie toonden. Vanaf de 2de periode namen we de wedstrijd volledig in handen en konden we simpelweg de score aandikken tot 2-8.

Doelpunten : Robby Apostel 3x, Yannick Compagnie, Geert Cerstiaens, Evan Cornish, Axel “Bal” Verstappen en Jonas Goyvaerts 1x

DIV3 HITMEN – COLDPLAY MECHELEN : 2-9 (0-4,2-3,0-2)

Het was snel te merken dat er toch een groot verschil is tussen de top van 3de Divisie en 4de Divisie waar we vorig jaar nog in speelden. Nadat we na 6min 0-1 achter kwamen sloeg er vooral paniek in de ploeg en 2min later stonden we reeds 0-4 in het krijt. Een zeer leerrijke wedstrijd waar sommige fouten direct werden afgestraft maar positief was wel dat men de juiste ingesteldheid toonden!!

Doelpunten : Vincent Deckers en Killian Ceulemans 1x

U14 CHIEFS LEUVEN – OLYMPIA : 13-3 (3-2,4-0,6-1)

Met Chiefs Leuven kregen onze U14 spelers al direct een tegenstander van formaat tegen. Na de 1ste periode verraste ze iedereen die aanwezig was door de jonge Leuvenaars het enorm moeilijk te maken. Blijkbaar hadden ze zoveel krachten verspeeld na 15min dat hun pijp meer en meer uitging naarmate de wedstrijd vorderde. Na de wedstrijd was Coach Cech toch zeer tevreden!!

Doelpunten : Simon Geurts, Thor Roelofs, Matvej Hryn 1x

U12 HASKEY HASSELT – OLYMPIA : 1-6 (0-0,0-1,1-5)

In een gelijkopgaande 1ste periode en een 2de periode waar we net iets beter waren was de score nog steeds te verwaarlozen. In een uitstekende 3de periode waar het verschil duidelijk merkbaar was lieten onze U12en met mooi ijshockey zien dat de jeugd er terug staat in Heist.

Doelpunten : Tanel Van Tendeloo en Miron Hryn 2x, Stig De Meutter en Louis De Neef 1x

Scroll naar boven