De Weekend Analyse 9-11/10

DIV1 OLYMPIA – RED ROOSTERS CHARLEROI 5-1(5-0,0-1,0-0)

Ons 1ste Team namen de bezoekers direct bij de keel na een uitstekende 1ste periode met veel kansen en een logische 5-0 als tussenstand. Na een zwakke 2de periode met amper kansen konden de bezoekers toch 1x scoren. In de 3de periode kregen we voldoende kansen om nog enkele keren te scoren maar de afwerking liet het afweten. Al bij al een geslaagde 1ste competitiewedstrijd vanuit een zeer sterke verdediging!

Doelpunten : Hobie Fransen 2x, Ruben Serneels, Glen Serneels en Don Geerts 1x

DIV2 BRUSSELS CAPITALS – FLASHGUNS A 3-8(1-0,2-5,0-3)

De Brusselaars namen de wedstrijd direct in handen en we mochten blij dat de score slechts 1-0 was na 20 minuten maar daarna was het ook over en out voor de thuisploeg. Vanaf de 2de periode keerde de wedstrijd en konden we via een goede collectieve prestatie een verdiende overwinning terug naar Heist brengen.

Doelpunten : Govaerts Jonas 3x, De Ryck Yves, Dockx Maxim, Cornish Evan, Cerstiaens Geert en De Weyer Jeffrey 1x

DIV3 FLASHGUNS B – COLDPLAY MECHELEN 7-0(3-0,2-0,2-0)

Na nog geen 5 minuten stond het reeds 3-0 en leek de wedstrijd al gespeeld. De bezoekers gaven zich niet gewonnen maar een uitstekende doelman, Lode Boen, was zelfs zonder te slapen niet te kloppen. Met nog eens 2 doelpunten in 30 seconden aan het einde van de 2de periode werd de wedstrijd helemaal op slot gedaan en konden we een zeer faire wedstrijd afsluiten met een ruime, iet wat overdreven winst.

Doelpunten : Brent Van Uytrecht en Tom Uytterhoeven 2x, Raf Nys, Brent Boon en Cis Ceulemans 1x

U14 OLYMPIA – HYC HERENTALS WIT 7-3(2-1,2-0,3-2)

Onze schrijver van dienst kon zijn ogen niet geloven toen hij de RBIHF website opendeed om eens te kijken wat onze U14 aan het doen waren. Het was toen al 2-0. Snel naar de ijsbaan om ze toch eens bezig te zien en ze verraste me in positieve zin. Hopelijk kunnen ze dit volhouden door hard te blijven trainen en dan stunten ze zeker eens tegen een team dat boven hun staat in de ranking.

Doelpunten : Veron Verheyen 4x, Thor Roelofs 2x en Joren De Wever 1x

Scroll naar boven