Bulldogs de Liège 10 – 5 Olympia Heist U14

Het jonge geweld begon met heel veel zin aan de wedstrijd. Het tempo lag heel hoog en snel knalde Tanel Van Tendeloo de 0-1 op het scorebord. Deze goal werd heel snel gevolgd door 2 tegendoelpunten, waardoor onze U14 met een 2-1 achterstand gingen rusten. Nadat Luik de 3-1 scoorde, werd er vanuit Olympia snel gereageerd met een goal van Tanel Van Tendeloo waardoor de wedstrijd in evenwicht bleef. Het tempo bleef heel hoog en al snel volgde de 4-2. Oliver Alewaters kon dit niet laten gebeuren en zorgde op zijn beurt voor een 4-3. Onze jonge spelers bleven strijden, maar al snel volgde er 2 doelpunten van Luik. De stand na de tweede periode was dan ook 6-3. Tijdens de derde periode deed de ploeg er alles aan om de tegenstander het hoofd te bieden, maar dit was geen makkelijke opdracht. Uiteindelijk zouden er nog 5 doelpunten vallen in het voordeel van Bulldogs. Maar ook Olympia bleef hard werken en aanvallen, wat resulteerde in 9-4 dankzij Tanel Van Tendeloo en de eindscore van 10-5 door een shot van Miron Grin.

Scroll naar boven