HYC Toekomstteam 1 – 5 Olympia Heist Divisie 1

Olympia Heist begon de wedstrijd aan een heel hoog tempo. Na minder dan 2 minuten knalde Marek Ziarny dan ook de 0-1 tegen de netten. Ook Jentl Buelens zag iets meer dan een halve minuut later zijn kans en zette meteen de 0-2 op het scorebord en 4 minuten later maakte Kevin De Winter hier zelfs 0-3 van. Dit werd de ruststand na de eerste periode. Na enkele minuten in de tweede periode maakte Jentel Buelens zijn tweede goal van de avond en stond het 0-4. Voor de rust werd het dankzij Kevin Glassee 0-5 na wederom een periode aan zeer hoog tempo. Tijdens de derde periode bleef het tempo heel hoog, maar vond Olympia de netten niet meer. Herentals kon tijdens deze periode de goalie een keer verschalken wat de eindstand op 1-5 bracht.