Coldplay Sharks Blue 11 – 5 Olympia Heist U16

Met heel veel zin ging de Heistse U16 op het Mechelse ijs. Vanaf de eerste seconden was het duidelijk dat ze een zware wedstrijd tegemoet gingen. De jongens streden voor elke puck en elke cm ijs, maar na 15 minuten stond het al 2-0 na powerplay goals. Tien seconden later vond Han Roofthooft echter het net en scoorde 2-1. Het Mechelse antwoord liet niet op zich wachten waardoor het al snel 4-1 stond. Het Heistse geweld bleef strijden, maar shorthanded was dit een zware opdracht voor hen. Matvej Grin scoorde dan nog de 4-2, de cijfers waarmee we gingen rusten. De tweede periode ging op hetzelfde elan verder en de Heistse ploeg moest hard werken voor elke puck. Tijdens deze periode probeerden ze de rangen te sluiten, maar toch vielen er nog 4 goalen. Ze gingen dan ook naar de kleedkamer met 8-2. De laatste periode bleven de jongens strijden voor wat ze waard zijn. Na 7 minuten viel de 9-2, maar 7 seconden later maakte Kobe Verstraeten de 9-3. Ook Simon Geurts vond het doel en hierdoor werd het 9-4. Na een snelle tegengoal kon Matvej Grin zijn tweede van de dag maken, 10-5. Net voor het einde van de wedstrijd kon Mechelen nog een puck binnen tikken, wat de eindstand op 11-5 bracht.

Scroll naar boven