Haskey Hasselt 6 – 3 Olympia Heist U14

Na 9 minuten strijden op het Hasseltse ijs konden onze U14 twee keer kort na elkaar scoren. De eerste goal werd gemaakt door Zias Truyers en een halve minuut later zette Tanel Van Tendeloo de 0-2 op het scorebord. De Heistse ploeg deed enorm zijn best om deze voorsprong te behouden, maar de eerste periode werd beƫindigd met 2-2. Tijdens de tweede periode viel er al na 40 seconden de 3-2. Twee minuten later scoorde Miron Grin dan de 3-3. Het Hasseltse geweld kon tijdens deze periode nog 1 maal scoren, waardoor we gingen rusten met 4-3. Ook tijdens de derde periode viel de vijfde goal voor Haskey al heel snel, er stonden slechts 36 seconden op het scorebord. Hoe hard onze jongens ook probeerden, de eindstand werd 6-3.