Olympia Heist 6 – 1 Kortrijk Spurs Divisie 1

Toen de puck om 20u45 het ijs raakte, was het meteen duidelijk dat de twee ploegen tot het uiterste zouden gaan voor de winst. De thuisploeg trok het laken meer en meer naar zich toe en na 7 minuten kon Marek Ziarny de goalie van de tegenstanders verschalken. Met één goal voorsprong ging de thuisploeg dan ook de kleedkamers in na 20 minuten. Ook de tweede periode ging van start aan een schroeiend tempo. Na 9 minuten kon Marek Ziarny opnieuw scoren in powerplay en drie minuten later scoorde Kevin de Winter 3-0. Ruben Serneels knalde een minuut voor het einde van deze periode de 4-0 tegen de netten. Tijdens de derde periode bleef de wedstrijd op het scherp van de snee . Na 12 minuten hard strijden kon Don Geerts de 5-0 tijdens een powerplay. Vijf minuten voor einde speeltijd vonden ook Kortrijk Spurs de goal, twee minuten later zette Adam Cech de 6-1 eindscore op het scorebord.