Olympia Heist 6 – 5 Kortrijk Spurs U14

De eerste thuismatch van U14 ging onmiddellijk heel snel van start en na anderhalve minuut konden de tegenstanders al een eerste keer scoren. Beide ploegen kregen veel kansen en in de 8ste minuut konden Kortrijk Spurs op een halve minuut 2 keer scoren. De Heistse jongelingen bleven strijden en op de 13de minuut kon Mats Laurens de netten een eerste keer laten trillen. Nadien kon ook de tegenpartij de goal nog eens vinden waardoor we gingen rusten met 1-4. Ook tijdens de tweede periode werd er gevochten voor elke puck en elke pas. Na 10 minuten kon Kortrijk Spurs de 1-5 tegen de netten knallen. Vier minuten voor de einde van de tweede periode vond ook Ferre Van de Vonder de weg naar de goal waardoor het na de tweede periode 2-5 stond. De thuisploeg kwam met heel veel zin uit de kleedkamer en legde onmiddellijk na de puckdrop het tempo ontzettend hoog. Na 5 minuten scoorde Miron Grin de 3-5 waardoor het geloof in de overwinning groter werd. Toen Miron 3 minuten later ook de 4-5 tegen de netten knalde, ontketende Heist zijn duivels en gingen er nog harder voor. Wanneer Stig de Meutter op 5 minuten voor het einde de gelijkmaker op het scorebord zette, gaf de thuisploeg geen enkel cadeautje meer weg. Slechts 10 seconden later scoorde Stig ook de 6-5, waarna de Heistse ploeg de gelederen sloot en als een blok voor de overwinning ging.