Haskey Hasselt 1 – 15 Olympia Heist DIV 1

Op het Hasseltse ijs nam Heist een vliegende start. Slechts 38 seconden had Timo Dewin nodig voor de 0-1 op het bord te zetten. De Heistse ploeg bleef druk zetten en openingen zoeken, en dit werd 5 minuten later beloond met een doelpunt van Don Geerts. Hasselt bleef zich heel goed weren, maar ook onze jongens van Div 1 bleven proberen. Dit lukte nog 2 maal in de eerste periode: Tom Peeters in de 16de minuut en Nick Pupinin op 30 seconde voor einde eerste periode. Met een 0-4 voorsprong werden de kleedkamers opgezocht. Bij de puckdropp in de tweede periode bleek dat Olympia Heist met heel veel strijdlust de kleedkamer uitgekomen was. Na anderhalve minuut scoorde Alexander Verherstraeten de 0-5. Deze voorsprong zorgde ervoor dat de focus een beetje verzwakte. Haskey Hasselt zag zijn kans schoon en kort nadien volgde de 1-5. De Heistse bezoekers voerden het tempo terug op en op 6 minuten tijd vonden Don Geerts, Jentl Buelens en Nick Pupinin de goal. Olympia Heist ging dan ook naar de kleedkamer met een comfortabele cijfers op het scorebord: 1-8. Ook de derde periode werd afgewerkt aan een schroeiend tempo. Na bijna 3 minuten scoorde Timo Dewin zijn tweede van de avond en iets later Nick Pupinin zijn 3de in deze wedstrijd. Deze nam niet genoeg met 3 doelpunten, want 6 minuten in de derde periode volgde zijn vierde van de avond. 30 seconden later vond ook Adam Cech de weg naar de goal om zo de 1-12 op het scorebord te zetten. Het tempo bleef heel hoog en iets voor de helft van de derde periode liet ook Kevin Glassee de netten trillen. Hoe hard Heist ook bleef proberen, na de 1-13 vond Heist de weg naar het doel minder makkelijk. Tot Jelle Vanhoof op 3 minuten voor einde tijd de goal vond en een minuutje later Ruben Serneels de eindstand op het scorebord zette: 1-15