Minitoernooi U8-U10 Herentals

In de vroege ochtend trotseerden onze U8 en U10 spelertjes het ijs in Herentals. De tegenstanders van vandaag waren Antwerp Phantoms, HYC Herentals en Coldplay Sharks Mechelen. Op de U10 werd er fel gevochten voor elke puck en konden onze jonge spelertjes regelmatig de goal van de tegenstander bereiken. Ze konden regelmatig eentje binnen shooten maar ook in de defence stonden ze er als één ploeg. Er waren dan ook enkel maar lachende gezichtjes bij Mikelangelo, Milan, Jace, Sky, Rui en Tanel die ook dit toernooi weer veel geleerd hebben. Onze U8 ploeg betrad samen met Lunatigers Lommel het ijs en ook zij hebben 3 prachtige wedstrijden gespeeld waar plezier voorop stond. Matthijs kon de puck mee naar huis nemen voor zijn eerste goal, maar ook Abbygaëlle liet mooie dingen zien op haar eerste wedstrijd. Volgende week zaterdag zijn deze jonge spelertjes te gast in Deurne, met hopelijk evenveel plezier.

Scroll naar boven