Red Rooster Charleroi 8-4 Hitmen Heist Div 3

Vol enthousiasme trokken de mannen van de derde divisie richting Charleroi om daar sterk en aanvallend te starten. De Waalse tegenstanders waren echter ook wakker op deze vrijdagavond en na minder dan 2 minuten stond het 1-0. Thibo Christiaens maakte na 22 seconden de gelijkmaker waardoor we in de beginfase goed in het spel bleven. Charleroi had echter een paar zeer sterke spelers die op hun eentje de hele game begonnen te domineren. Hierdoor ging onze ploeg met een achterstand van 4-1 de eerste pauze in. We bleven echter ook in de tweede periode aanklampen. Kilian Ceulemans maakte er in de 34ste minuut 4-2 van. De gevreesde nummer 2 uit Wallonië maakte dan 5-2, wat dan ook de stand was om opnieuw de rust in te gaan. In de derde periode groeide de frustratie wegens het niet altijd even partijdig fluiten van de aanwezige refs waardoor er verschillende fouten gepakt werden door onze Hitmen. Luka Jennen scoorde in deze periode de 6-3 maar ook Charleroi bleef scoren…. Ze gingen door tot 8-3 waarna Vincent Deckers voor ons nog de 8-4 op het bord zette. Ongeacht deze eindstand zijn de Hitmen van coach Adam Cech blijven vechten voor elke puck . Hopelijk een revanche voor eigen publiek in maart als de Red Roosters ons een bezoekje brengen…